2021 yılı Satürn-Uranüs karesi

2021 – Değişim Zamanı

2021 yılına damga vuran Satürn-Uranüs kare açısının ikincisi 15 Haziran tarihinde aktif olacak. İlki 17 Şubat’ ta gerçekleşti, sonuncusu ise  24 Aralık’ ta etkinleşecek bu açı; Karmanın lordu Satürn ve özgürlüğün ve başkaldırının gezegeni Uranüs arasında gergin bir enerji ortaya çıkmasına sebep olacak. Peki amaç nedir? Başta tüm eskimiş işe yaramayan siyasi, finansal ve toplumsal yapıların çöküşü ve yerine bireylerin özgürlük ve haklarının temel alındığı yeni bir sistem inşa etmek.

Kişisel bazda incelediğimizde 2021 hayatlarımızda yeni bir döngü başlatma yılıdır. Hem bugüne kadar ektiklerimizi biçtiğimiz hem de fark etmeden içinde hapsolduğumuz vadesi dolmuş düşünce, ilişki, kariyer alanlarımız içinde zorunlu bir dönüşüme götürecek. Artık bir taraftan kabımıza sığamıyorken bir taraftan da korkularımızın esiri olmaktayız. Yapılacak şey belli; değişim zorunluluğunu kabul etmek ve sağlam bir şekilde hayatlarımıza adapte etmeye çalışmak.

Bunu yapmaya çalışırken farkında olmadan gerek ilişki gerek iş hayatımızda güvenlik alanlarımızı bırakamıyoruz, içsel direncimiz çok fazla olabilir. Burada farkındalık oluşturmamız gereken temel nokta ise; bu alanlarda sürekli sıkıntı yaşıyorsak demek ki geçmişten getirdiğimiz sürekli inat edip mücadele etmek yerine bir durup neden devam ettiğimizle yüzleşmek.

Egomuzun çalışma şekli; hayatta kalma içgüdüsüyle sürekli düşünce üretmek, geçmişin kötü tecrübelerini bize hatırlatmak. Burada düşünce-duygular birbirini tetiklemekte ve bu çoğu zaman kalbin sesi olarakta karıştırılmakta. Oysa ki  ‘’Öz’’ ümüz Allah’ a bağlı olduğumuz asıl ruh, sevgi enerjisiyle çalışır ve bize huzur yayar. Öz’ ümüzün sesi yerine sadece korkularımızın esiri olarak yaşadığımızda içsel huzursuzluklarımız ve gerginliklerimiz artar. Uranüs enerjisi bizi artık içsel özgürlüğümüze kavuşturmak istiyor. Daha cesurca kendimizi sahip çıkmamıza, duygu ve düşüncelerimizin esiri olmak yerine aklın bilgeliğini de olumlu olarak kullanmamızı istemekte.

Bu yıl yaşayacağımız tüm ayrılıklar ve bitişler kadersel etkiler altında olduğundan gidene dur dememek, biteni kabul etmemek gibi duygu durumlarından özgürleşmemiz gerek. 2023 yılına geldiğimizde yaşadığımız bu zamana geri dönüp, iyi ki olmuş diyebileceğiz.

Son süreçte birçok şeyi fark ettik ve kararlar almaya başladık. Kendimizi baskıya sokmadan bir taraftan akışta kalmaya devam ederek bir taraftan adım adım acele etmeden kimsenin de hakkını girmeden öfkelenmeden yeni geleceğimizi inşa etmeye odaklanalım. Bizim yapamadığımıza evren müdahale eder ve bunu kişi ve durumlarla karşımıza çıkartır. Bu sebeple bir şeyler bizi zorluyorsa orada halen kendimizde yüzleşmek istemediğimiz korkularımız olduğuna işaret etmekte. Unutmayalım ki kader gayrete aşıktır. Şifa olsun

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan