26 Mayıs Ay Tutulması

26 Mayıs saat 14:15’ de Yay burcunun 5° inde yılın ilk Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu bir Tam Ay tutulması ve aynı zamanda Ay’ ın dünyaya çok yakın olması sebebiyle de Süper Ay’ dır.

5 Mayıs itibariyle ay düğümleri İkizler-Yay aksında hareket ediyor ve bu ay tutulması Güney ay düğümünde gerçekleşecek. Güney ay düğümü geçmişimizi, karmalarımız ve hayata dair ilerlememiz için geride bırakmamız gerekenlerdir aynı zamanda kendimizi rahat hissettiğimiz alan olduğu için terketmekte zorluk yaşarız. Ay tutulmaları duygusal içerikli olduğu için iniş çıkışlı ruh hallerimiz üzerinde çok etkilidir, bilinçaltımız harekete geçer, korku ve kaygılarımız ortaya çıkar.

Tutulma haritasında Başak burcu yükseliyor ve 5 derece Yay burcunda Marfik sabit yıldızı ile kavuşacak. Marfik tutkulu, kendini adayan, körlük derecesinde iyi kalpli ama aynı zamanda kandırılmaya açık insanları anlatır. Karşıtlık yaptığı Güneş’ te 5 derece İkizler Prima Hyadum sabit yıldızı ile kavuşum yapıyor.  Bu şiddet, ahlaksızlık, skandal ile ilgili, özgürlüğün yitirilmesi, hapis ile ilgili bir yıldızıdır. Bu dönem suçlarda artış, cinsel suçlar, aldatma, aldanmalar artabillir. Jüpiter ile T – kare açısı bizlere Yay burcunun temsi ettiği konuları abartabileceğimizi vurgulamakta. Bu konular ana başlıklarıyla; din, felsefe, inançlar, akademik kurumlar, yabancılar, uluslararası ticaret, ithalat, ihracat, seyahatler, havayolları, reklam, mahkemeleri içermektedir. Bu konularda abartı etkiler sergilenmesi mümkündür. Türkiye haritasında sağlık konuları ve kapalı yerler ve hastaneleri de vurguladığından buralarda yeni düzenlemeler hayata geçirilebilir. Aynı zamanda yalan yanlış bilgi akışı sebebiyle de çatışmalar ortaya çıkabilir, her anlamda objektifliğimizi korumamız gerekiyor.  Olumlu yönleriyle kendimizi geliştirmek için birçok yeni eğitimler alabileceğimiz bir dönem.  Jüpiter Balık transiti etkisiyle de daha çok teslim olup şifa bulmak isteyeceğimiz ve kendimizi anlamaya yönelik birçok araştırma, eğitim ve yayına ilgimiz artacaktır.

Bireysel haritalarda Yay burcunun bulunduğu alanlarınızda bitiş ve sonlanmalar meydana gelecek. İlk başta sancılı gibi görünse de aslında kendimizin bir türlü cesaret edemediği alanlarda bizleri harekete geçiren etkiler olacak. Tüm bunlar dharma yolunda ilerlememiz için gerekli olan değişim ve dönüşümlerdir. Artık özgürleşmek istiyoruz. 10 Haziran’ da İkizler burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bize ışık tutacak ve rotamızı gösterecek.

Benzer etkileri Mayıs 2003 ve Ocak 2019 tarihlerinde aldık. Bu dönemlerde hayat sizi hangi alanlarda seçim yapmaya mecbur kılmıştı? Hatırlayın. Benzer şekilde yeni yol ayrımları bizi beklemekte. O dönemlerde tecelli eden olaylarla ilgili ilahi adalet işleyecek, hak edişler ve kayıplar belirebilecek.

Şifa olsun.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan