Temmuz Ayı Değerlendirmesi

Temmuz Ayına Genel Bakış

Temmuz ayına Uranüs-Mars ve Satürn’ ün sert etkileşimleri ile hızlı bir giriş yapıyoruz. 10 Temmuz’ a kadar ki süreç bu bağlamda, daha yüksek bir yaşam kalitesi elde etmek için eskiyen yapıları yıkmamız istenmektedir. Bununla birlikte, şimdi özel bir dikkat gerekiyor, çünkü Mars zaten gergin olan bu durumu enerjisiyle besliyor, böylece dürtüsellik, tartışmalar ve genel olarak bir miktar direnç beklenebilir. Bu nedenle, sabır ve sağduyulu eylem gereklidir. Dünya genelinde ülkelerarası restleşmeler, zorlu hava şartları, yeraltı hareketliliği, yangın, patlama ve kazaları da maalesef ki beraberinde getirecek. 6 Temmuz  civarında, Neptün ve Merkür mantıksal olarak belirli bir netlik eksikliği ve hayal kırıklığına işaret edecek, bu yüzden Venüs ve Satürn ile 7 Temmuz civarında bazılarımız gerçeklerle yüzleşecek gibi görünüyor. Ama 8 Temmuz’ da, Uranüs ve Venüs ilişkilerde  değişim rüzgarları estirmeye hazırlanıyor. Uranüs değiş derken şimdi yeni bir sayfa aç diyecek. Bazı ilişkiler biterken bazıları da kabuk değiştirip yeniden şekillenecek. 10 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni ay ile birlikte enerjiler değişime başlıyor, neşe ve tutkuyu uyandırıyor. Sevgi, aile, güven kavramlarını bizlere hatırlatıp, sevdiklerimizle ve kalbimizle daha fazla bağlantı kurmamızı sağlayacak.

Venüs ve Mars ateşli Aslan burcunda 15 Temmuz’a kadar yaşama sevincimizi uyandıracak, kalplerimizin daha hızlı atmasını sağlayacak ve özellikle ilişkilere mutluluk ve şans getirecek.13 Temmuz’ da, Jüpiter ve Merkür, kalan yanlış anlaşılmaları gidermek için ılımlı konuşmaları destekleyecek, böylece 14 Temmuz’ da Neptün, daha huzurlu ve aynı zamanda duyusal algımızı da iyileştiren sezgisel bir ruh hali yaratacak. 18 Temmuz’ da , Plüton biraz stres yaratmaya başlayacak ama neyse ki 19 Temmuz’ daki Uranüs ve Merkür sayesinde gergin enerjiyle, yenilikçi ve orijinal fikirleri uygulayarak başa çıkabileceğiz. 22 Temmuz’ da , Jüpiter ve Venüs bizi harika mutluluk anları ve büyük bir yaşama sevinci ile şımartacak. Bu günlerde harcamalarımızı abartabiliriz.

Kova dolunay heyecan verici bir coşkuya yol açacak

24 Temmuz 2021’de özgürlüğü seven Kova burcundaki dolunay, bir yandan benzersizliğimizi çok net bir şekilde deneyimlememizi sağlayan, diğer yandan sosyal etkileşimi her zaman varoluşumuzun merkezine koyan bu heyecan verici coşkuyu nihayet taçlandırıyor. Dolayısıyla Neptün ve Merkür’ün aynı anda kelimenin tam anlamıyla hayallerimize ilham vermesi şaşırtıcı değil. Ancak 26 Temmuz’ da Plüton ve Merkür, sinirlerimizi biraz zorlayabilecek, bu nedenle 30 Temmuz’ a kadar Mars ve Jüpiter abartı hareketlere karşı uyarıyor özellikle de Merkür’ün 28′ inde Aslan burcuna geçmesiyle  özgüvenimiz gözle görülür şekilde artacak. Neyse ki 29 Temmuz’ da Mars Başak burcuna geçip, davranışlarımız üzerinde ılımlı bir etkiye sahip olacak ve daha hassas ve düşünceli hareket etmemizi sağlayacak kaldı ki 31 Temmuz’ da Satürn yüksek enerji seviyesini temel olarak daha tolere edilebilir bir seviyeye indirecek.

Bazı değişimler yüzeyde olumsuz gözükür. Ama sonunda fark edersin ki, yeni şeylerin oluşması için hayatında boşluk yaratılmaktadır.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan