8 Ağustos Uranüs etkili Aslan Yeniayı

8 Ağustos saat 16:50’ da Aslan burcunun 16 derecesinde Uranüs etkili bir Yeniay meydana gelecek. Aslan kapısı girişinin en etkili olduğu günde olması yeniay etkilerini çoğaltmaktadır.

İki Kova Dolunay arasında gerçekleşecek bu Yeniayla; hayatlarımızda neleri yaratmak istediğimize odaklanabilir, cesaret ve kararlılıkla buna inanmayı ve harekete geçmeyi; yüksek benliğimizle bağlantı ve kollektif bilinçaltına olumlu yönde etki etmek mümkün olacaktır. Uranüs etkili olması sebebiyle bireysel haritalarda hayatlarımızda beklenmedik sürpriz gelişmeleri, ani olaylarla hayatlarımızda yeni yolların açılması, olmayanın olmasını da mümkün kılacaktır. Uranüs Enerjisi, olayları yeni bir bakış açısıyla görmemize sebep olur, böylece ilerlememiz için neleri yapmamız veya izin vermemiz gerektiğini net algılarız. Güneş ve Sirius yıldızı hizalanmasıyla oluşan 8:8 kapısı manevi güçle sınırsız olasılıkları tezahür ettirir, adeta hayatlarımızda yeni bir kapıdan geçici ifade etmektedir. Yaratıcı gücü çok yoğun aktive ettiğinden, kalp yoluyla kendimize ve çevremize de ışık tutabiliriz. Bu dönemde sadece kendi inandıklarının doğruluğu savunma, başkalarıyla kendini kıyaslama, sürekli eleştirme, kibir ve kendini beğenme gibi davranışlar artabilir, bu gibi enerji yayan insanlara yoğunlaşmamak ve hayatlarımızdan çıkarmak gerekmektedir.

Toplumsal olarak hem Uranüs’ ün gölge günlerinde olması hem de bu Yeniayda rol oynaması sebebiyle dünya genelinde liderler, yöneticiler ve sanatçıların egosantrik açıklamalarını, sarsıcı gelişme ve olayları tetikleyebilir ve bunların daha fazla tepkiyle karşılanacağı bir süreç olasıdır. Toplumsal protestolar ve sokak gösterilerinde artışlar olabilir. Güneş ve Ay’ ın Dubhe yıldızıyla etkileşimi ; bencillik, yalan ve aşırılıkları çoğaltır.

Merkür’ ün Yeniaya yakınlığı ve aynı zamanda Jüpiter ile karşıtlık yapması; ağzı olan konuşacak sözünü aklıma getirdi. Olumlu yönde kullanıldığında hayatlarımıza yaratıcı fikirleri çoğaltabilsekte genel anlamda kibirli konuşma ve sosyal medyada bu yönde ciddi iletişim kirliliği ve kavgaları büyütebilecek etkidedir. Yine tutulması zor büyük söz ve vaatler duyabiliriz.

Bireysel haritalarda değişimi kabul etmeyen, büyüyüp gelişmeyi reddeden, korkularının arkasına saklanıp aslında güvende olmama korkusu yaşayan kişiler, aile ve iş hayatlarında en çok zorlananlar olacaktır. Gereğini yapmayanlar hayal kırıklıkları ve üzüntüler yaşayabilecektir. Uzun zamandır emek verip, gelişme yolunda adım atanlar ise artık daha kararlı ve cesur hareket etmeye başlayacak, güzel gelişme ve destekler alabileceklerdir. Venüs ve Neptün karşıtlığı aşk ve para konularında pembe gözlüklerimizi çıkarmamız, sırların ortaya dökülmesine etki edecek. Sağlık konusunda kalp, damar, dolaşım, baş dönmeleri, tansiyon hastalıklarında artış görünebilir.

Türkiye haritasında ekonomiyle ilgili ani oluşabilecek durumlara işaret etmektedir. Para piyasalarında,  borsa ve altın fiyatlarında iniş-çıkışların olması yüksek olasılıkta. Lider ve yöneticilerde değişimler gündeme gelebilir. Mülteci ve güvenlik konuları daha fazla konuşulabilir. Bankalar, finans şirketleri, eş/ortaklık kazançları, vergi, miras, borç ve krediler, ameliyatlarla ilgili konularla bir takım karışıklıklara ve ekonomik zorlukları beraberinde getirebilir. Yeniay haritasında Yay burcu yükseldiği için hak, hukuk, mahkeme ve davalar, yabancılar ve üniversiteler konuşulabilir ve gizli konular sosyal medya aracılığıyla ortaya çıkabilir. Yine doğal afetlere ve düşmanlıklara dikkat edilmesi gereken bir süreçtir.

Aslan Yeniayı; edindiğimiz tecrübelerle geleceğimizi kararlılıkla şekillendireceğimiz bu süreçte hayallerini ancak cesur ve sorumluluk almayı bilenlerin gerçekleştirdiğinin mesajını vermektedir.

Yeniay enerjisinin güzellikler getirmesin dilerim. Şifa olsun

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan