22 Ağustos Kova Dolunayı

22 Ağustos saat 15:01’ de gerçekleşecek Kova Dolunayı zorlu açı dediğimiz anaretik açıda gerçekleşecek ve aynı zamanda Mavi ay diye de adlandırılmaktadır. Bunun sebebi hem Jüpiter kavuşumlu olması hem de normalde bir mevsimde toplam 3 dolunay gerçekleşirken bu gerçekleşecek 4 dolunayın üçüncüsü olma özelliği taşımaktadır. Bir daha ki Mavi Dolunay Ağustos 2024’ de oluşacaktır.

24 Temmuz itibariyle görünür olan olayların artık tamamlanma ve bunlardan özgürleşme evresi başlayacak. Dolunaylar olayları görünür kılar ve böylelikle yapılması gerekenleri önümüze getirir. Kova ise artık tam ne olarak ne istediğimizi, özgürlük arayışımızı, yeniyi deneyimlemeyi ve değişimi destekleyecek bir etki yapmaktadır. Güneş’ in Aslan burcunda son derecede bulunması ve Retro Jüpiter’ ın Ay ile yapacağı kavuşum ise gücümüzü ve kendimize inancı tekrar bizlere hatırlatacak, yolumuzu aydınlatacak yardım ve destekleri, Venüs ve Satürn arasındaki olumlu açısı da zemini sağlam ilişkiler ve ortaklıklar için güzel etkiler barındırmaktadır. Eski kalıplardan özgürleşirken yenide oluşacak yeni oluşumlar bizleri ileriye taşımaya hazırlanıyor. Jüpiter sezgilerimizi de kuvvetlendirecek ama olumsuz yönüyle duygularımızı fazla yoğun yaşayabileceğimizi ve tepkisel davranışlara açıklık vermekte, lütfen duygu dünyamızda dengede kalmaya ve mantık odaklı kararlar almaya gayret edelim.

24 Temmuz’ daki Kova Dolunayı toplumsal olaylar karşısındaki çaresizliği; el ele vermenin, ben bilincinden biz bilincinin önemini anlatırken aynı zamanda da gücümüze tekrar güvenmemiz gerektiğini anlatmaktadır. Dolunayın hemen ardından Güneşin de Başak burcuna geçmesiyle birlikte artık  aldığımız kararlar için detaylar üzerinde çalışma vakti başlayacaktır. Güneş kraliyet yıldızı Regulus ile bir kavuşum gerçekleştirecek. Hak ve emek vererek çalışanların hayatlarında şanslı etkiler baş gösterecektir ama gücünü baskı ve yaptırımla uygulamaya çalışan kişiler zorluklarla dolu bir sürece girecekler ve sonuçları yıkıcı olacaktır. Jüpiter’ in de Antares yıldızıyla kavuşumu takıntılardan uzak durulması gerekliliğini hatırlatmaktadır.

Dünya genelinde toplumların hak ve özgürlükleri için mücadelelerine tanık olmaya devam edeceğiz, bunun alakalı özgürlüklerin engellenmesiyle ilgili yaptırım ve kısıtlamalar tekrar gündeme gelebilir ve halkların buna karşı seslerini yükseltmelerine daha fazla tanık olabiliriz. Uzay, bilim ve teknoloji konuları ön plana çıkacak bir sürece gireceğiz. Finans ve para piyasalarında da iniş çıkışlar artabilir.

Sağlık konusunda bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye çalışalım, kalp, dolaşım ve sinir sistemi ve bacak/baldırlarla ilgili hastalıklarda artışlar olabilir. Rutin kontrollerimizi yapmayı ihmal etmeyelim.

Dolunay enerjisinin şifa getirmesi dileğiyle

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan