11-17 Ekim Haftası Genel Etkileri ve Haftalık Burç Yorumları

Ekim ayında geri giden gezegenler teker teker normal hareketine dönmeye başlıyor. Geçen hafta ilk olarak Plüton düzelmeye başladı şimdi ise haftanın ilk gününde, 23 Mayıs tarihinden itibaren geri hareketinde bulunan Satürn düz hareketine başlayacak. Bireysel haritalarımızda transit Satürn’ ün bulunduğu ev ve konularla ilgili son 5 aydır bizlerden yeniden bir gözden geçirme ve hatalarımızdan ders çıkarmayı talep etmişti. Şimdi ise bu konularda hızlanmalar başlayacak ve yeni alacağımız sorumluluklar bizi beklemektedir. Özellikle 18 Ekim tarihinde hem Jüpiter’ in hem de Merkür’ ün düzelmesiyle bu konularla ilgili yeni fırsatlar karşımıza çıkacak.

Toplumsal olarak baktığımızda Satürn Kova burcunda olduğu için, düzelmesiyle birlikte, tekrar bazı kısıtlamalar ve kapanmayla ilgili yeni düzenlemelerin yapılacağını söyleyebilirim. Aynı zamanda cumartesi akşamı kesinleşen Venüs ve Güney Ay Düğümü kavuşumu da Pazartesi ve Salı günleri hem ilişkilerde hem de parasal konularda beklenmedik gelişmelere sebep olacak. Yaşananlar sonucunda kadersel sonlanmalar söz konusu. Bu gereklidir çünkü ileriye gitmek için bu durum veya içinde bulunduğumuz ilişkilerin bize engel teşkil ettiğini, yaşananların sonucunda daha net görüyor olacağız. Çarşamba ve Perşembe günleri ise Venüs ve Satürn arasında oluşacak 60° lik açı; bu sefer maddi konularda bizden büyük veya olgun kişilerden ki bu aile büyükleri veya yöneticilerimiz de olabilir, güzel destekler alabiliriz ve attığımız adımlarda başarılı sonuçları getireceği gibi ilişkilerden yana da güzel etkileşimler içinde olacağız. Hafta ortası etkili olacak Güneş-Jüpiter açısı da bize güzel fırsatları sunacak ve mutlu eden gelişmeler yaşayabiliriz.

Hafta sonuna geldiğimizde önemli gökyüzü hareketleri gerçekleşecek. Bir taraftan hem Merkür hem de Jüpiter 18 Ekim’ de düz hareketine dönmeden önce durağan pozisyonda bulunacak. Durağan pozisyonlar gezegenlerin etkilerini en yoğun gösterdiği zamanlardır. Diğer taraftan Pazar günü kesinleşecek ama etkisi tüm hafta sonuna damgasına vuracak Güneş-Plüton karesi ve de Merkür’ ün hem Venüs hem de Chiron ile olumlu açıları gerçekleşecek. Açıklamasına gelecek olursam; son haftalarda bizi meşgul eden hem maddi konular hem de ilişkilerde yaşadığımız sıkıntıları bir gözden geçirme, yeniden değerlendirme sürecine girebiliriz. Özellikle burada sabit bakış açılarımızı değişime zorlayan yeni kararlar almak durumunda kalabiliriz ama etkiler şunu gösteriyor ki, bu işe yaramayan eski kalıpları bırakmak ve oluşan yeni fikirlerimizle hem maddi konularda hem ilişkilerimizde iyileşmeler sağlayabileceğiz.

11-17 Ekim haftası burç yorumlarımı aşağıdaki Videodan izleyebilirsiniz.

Mutlu Haftalar 🙂

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan