6 Ekim Terazi Yeniayı

Terazi Yeniayı’ na saatler kala Günaydın. Saat 14:05’ de Terazi burcunda bir Yeniay gerçekleşecek ve Mars’ ın Yeniayla kavuşumuna yüksek enerji katmaktadır. Aynı zamansa akşam saatlerinde Plüton 27 Nisan tarihinden itibaren geri hareketinden düze seyrine dönüyor. Bu da yeni başlangıçlara büyük değişimlerin eşlik edeceğine işaret ediyor. O tarihten bu yana yaşamlarımızda birçok şeyle yüzleştik ve çaba sarf ettik şimdi bunların görünür olma vakti geldi. Bizi yavaşlatan, ilerlememize engel koyan bilinmezliklerle ve korkularımızla yüzleşmeye çalıştık, kendi hakkımıza girmemeyi öğrendik ve içsel gücümüzü tekrar kazanmaya. Şimdi Merkür retrolu, Mars kavuşumlu ve Plüton etkili bu Yeniay; önümüzdeki 15 gün bize tekrar kazandığımız güç ve yeni farkındalıklarımızla eski konuların tamamlanmasını, iletişimde karışıklıklara ve yanlış anlaşılmaları biraz zorlayabilse de, tüm ilişki alanlarımızda hak ve adalet arayışımız için mücadele edip, dengelememizi istemektedir. Beklenmeyeni bekle diyen Uranüs Yeniaya 150° açı yapmakta; bilmediklerimiz birer birer önümüze getirip ‘’ Uyan ‘’ diyecek. Yaralı şifacı Chiron, Mars’ ın tam karşısında; öfkeyle tepki verme, sakin davran, gördüklerin karşısında şükür et ve huzura ve iyiye doğru ilerlemen için yapman gerekenlere odaklanılması gerektiğini hatırlatmakta. Mars bunun için gereken cesareti ve gücü verecek ve unutmayalım Plüton bir şeyi dönüştürürse yavaş ama kökünden dönüştürür.

Yeniay haritasında Oğlak burcu yükseliyor, sorumluluklarımızın bilincinde hareket ederken olumsuz tarafı olan karamsarlığı  ve endişe halini fazlaca kapılmamaya çalışalım.

Yeniay sırasında geri giden Merkür, Pandora astroidi ile 2° orbluk bir kavuşum yapmakta. İki gün önce ‘’ Pandora Belgeleri ‘’ açıklanması sizce tesadüf olabilir mi, eski gizli saklı bilgiler ortaya döküldü, astroloji her zaman yol göstericidir ?

Ve unutmayalım..Pandoranın kutusunda hatırlarsınız son bir şey kalmıştı o da ‘’ Umut’ tur ‘’. 

Son haftalarda geçmişi daha çok düşündüğümüzde veya hayat eskiden daha mi güzeldi diye kendimize sorduğumuzda daha çok umudumuz olduğunu da hatırlayacağız, tam da bu Yeniay sırasında tekrar inancımızı yükseltme, her şerde bir hayır vardır demeyi ve ‘’ Umutla ‘’ geleceğe bakmayı tekrar hatırlama zamanı..

Yeniayın hepimize şifa getirmesi dileğiyle

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan