25-31 Ekim Haftası: Aldanmalara açığız!

Öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlayarak başlamak istiyorum, 98. yılı kutlu olsun!

Koç Dolunayının etkilerinin hissedilmeye devam edeceği bu haftaya Ay İkizler burcunda başlıyoruz. İletişim, internet/sosyal medya, seyahatler, ticari faaliyetler, eğitim-öğrenim, pazarlama faaliyetlerinin ön plana çıkacağı bu hafta 27 Ekim Çarşamba günü netleşecek Venüs-Neptün kare açısı ilişkiler ve para konularında hayal kırıklıkları ve aldanmalara açıklık vermekte. İdealize edilen kişilerin beklentilerimizi karşılayamaması veya para konularında beklediğimiz sonuçları getirmemesi gibi durumlar yaşanabilir. Özellikle bu hafta riskli yatırımlar yapmak ve tanımadığınız insanlara güvenip yeni girişimlerde bulunmak için hiç uygun değil. Dolandırıcılıklara dikkat!

Perşembe günü Jüpiter desteği ilişkiler ve maddi konularda güzel fırsatları ve gelişmeleri getirecek, o günü değerlendirelim.

Cuma ve Cumartesi otorite konumdaki kişiler, eril figürler, aile büyükleri veya yaşça büyük kişilerden engeller karşımıza çıkabilir. O günlerde önemli toplantılar ve girişimler için zorlayıcı koşullar ortaya çıkabilir.

Aynı gün Mars 13 Aralık tarihine kadar Akrep burcuna geçiş yapacak. Para ve parasal konular için vereceğimiz mücadele artacak. Mars Akrep’ te para piyasaları, finansal konular, bankalar, ödemeler, vergiler, krediler ile ilgili yeni yaptırım ve kararları aynı zamanda bu alanlarda zorlukları beraberinde getirebilir. Hem bireysel hem de dünya astrolojisinde ekonomi, finans konularının ön plana çıktığı bir süreç olacaktır. Global olarak bu alanlarda mücadele ve gerginlikler fazlasıyla görülmeye başlanabilir.

Haftalık burç yorumlarımı izlemek için aşağıdaki Videoya tıklayın lütfen.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan