19 Kasım Boğa Burcunda Parçalı Ay Tutulması

19 Kasım saat 11:57’ de Boğa burcunda Parçalı Ay Tutulması gerçekleşecek ve yaklaşık 2 yıl sürecek Boğa-Akrep aksındaki tutulma serisini başlatacak. Etkileri 6 aya yayılmakta ve külli iradenin tecelli ettiği kadersel olaylar yaşanmasına etkendir. Bu sebeple ilk başta hemen anlaşılmayan, duygu dünyamızda iniş-çıkışlara sürükleyebilir. Bu tutulma Kasım 2002’ de ve sonrası 2013’ de bu aksta gerçekleşti.

Boğa enerjisi bize değerlerimizi hatırlatmakta. Hangi değerler bizim için önemli, hangileri bizi ileriye taşıyacak ve hangi bize artık hizmet etmiyor.

Bunlarla kendi değerimizi mi ölçüyoruz? İş veya ilişkilerdeki ünvanlar ve sahip olduklarımız bizi daha mi değerli hissettiriyor? Güvende mi hissediyoruz? Benliğimiz bunlara mı bağlı, gerçekten kendimizi bunlarla mi yüceltiyoruz, sınırlıyor olamaz mıyız? Gerçekten yapmak zorunda olduklarımız bundan mi ibaret mi ? Ya da kendimizle ilgili bir yanılsama içinde miyiz? Bunları bir kenara bıraktığında gördüğün kişiyi gerçekten tanıyor musun? Eşsiz potansiyellerimizin farkında mıyız?

İşte bu tutulma enerjileri değer, güven, ilişki ve bağlılıklarımızı gözden geçirmemizi talep etmekte. Hayat yolunda bütün bunlar seni ilerletiyor mu yerinde mi saymana sebep oluyor? Dürüstçe bununla yüzleşme vakti.

Tutulma enerjisi bizi yeteneklerimizin ve potansiyellerimizi idrak etmeyi ve yeni bulduğumuz kendimize verdiğimiz değer duygusuyla ortaya çıkarmamızı talep etmekte.

Boğa burcu, 5 duyumuzla hayatı yaşamayı ve bundan keyif almayı hatırlatmakta. Dikkatinizi çekti mi, salgında tat ve koku duyuların kaybolması oluştu! Kaybolduğunda eksikliği bu kadar hissedilen bu duyuların olduğunda kıymetini bilip var olmayı ve hayatı seviyor muyuz gerçekten? Ya da zorunluluk dediğimiz şartların içinde kaybolup hayatı kötü mü anlamlandırıyoruz. Hayat yolculuğunun kendisinin düalizm üzerine kurulu olduğunu unuttuk mu? Doğum-ölüm, gündüz-gece vs.

Tutulma enerjileriyle önümüzdeki aylarda deneyimleyeceklerimiz;

Hayatlarımızın tüm alanlarında aidiyet, güven ve değer kavramlarını sorgulayacağız.

Bizi sınırlandıran, iyi gelmeyen, krizlere sokan ilişkilerin farkına varıp, düşünce kalıplarımızı değiştirip özgürleşmeye başlayacağız. Bizi ilerleten, güvenle geleceğe götüren ilişkileri hayatımızda isteyeceğiz. Önümüzdeki 2 yıl birçok sağlam ve kalıcı ilişki başlayacak.

Tüm dünyada maddi krizler çoğalırken, elimdekini kaybederim korkumuzla yüzleşip, kendi yeteneklerimiz ve potansiyellerimizi fark edeceğiz ve bunlarla yeni kazanç yolları arayacağız. İş değişiklikleri artacak ve bizi hem mutlu eden hem de hak ettiğimiz kazancı alacağımız işlere yöneleceğiz.

Bedenimizi daha fazla önem vereceğiz. Sağlıksız ve düzensiz beslenme alışkanlıkları yerine bedenimize iyi gelen gıdalara yöneleceğiz. Boğa enerjisinde boğazımıza daha fazla düşkün oluruz ama bedenimizin verdiği sinyalleri duyup, sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmeye çalışacağız. Organik tarım ve doğal besinlere ihtiyaç ve talep yükselecek.

Tutulma derecesinin Sabian Sembolü; Hayatın güzelliklerine uyanmış olgun bir kadın’’ ne de güzel anlatıyor.

Kendimizi, hayatı yeniden keşfedeceğiz, geçmiş sayfaları kapatıp oradan sadece tecrübelerimizi yanımıza alıp, yaşamayı ve mutlu olmayı, hayata en güzel şekliyle bağlanmayı, sevgiyle, şükranla deneyimlemeye kendimizi açacağız..

Şifa olsun

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan