6-12 Aralık Haftası: Piyasalar hareketli

Haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz. Hafta geneli sorumluklarımız, iş ve kariyerimizle ilgili konular ön planda olurken haftaya damgasını vuracak Mars-Jüpiter kare açısı; ekonomik ve finansal konularda zorlanmalara işaret etmektedir. Özellikle hafta ortasından sonra altın, döviz ve para piyasalarında iniş çıkışlar artabilir.

Hafta geneli riskli yatırım ve girişimlerde son derece dikkatli olunması gerekir çünkü 19 Kasım Ay tutulmasının gerçekleştiği derece Mars tarafından tetiklenecek.

Hafta başı Merkür-Neptün kare açısı kafa karışıklıklarına ve yanılgılara açıklık vereceğinden önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim yine sağlık konusunda solunum yoluyla hastalıklar artabilir, temkinli davranmaya dikkat edelim ve bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Diğer taraftan bu hafta Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacak; harekete geçme ve mücadele isteğimizi artıracak bu etki, abartı davranışlara dikkat ettiğimiz sürece güzel destekler alabiliriz.

Cumartesi günü ticari ve hukuki faaliyetlerle ilgili olarak toplantılar, görüşmeler ve fikir alışverişleri konusunda destekleniyor olacağız. Diğer taraftan Venüs ve Plüton Oğlak burcunda kavuşum yapacak. İlişkilerde güç mücadelelerine girmemeye ve baskı uygulamamaya çalışalım.

6-12 Aralık haftası astrolojik enerjileri ve burçlar üzerindeki etkilerini anlattığım yeni videomuzu Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan