13 – 19 Aralık Haftası: Enerjiler değişiyor

Haftaya Ay Koç burcunda başlıyoruz ve pazartesi günü önce Mars Yay burcuna geçiş yapacak ve 24 Ocak’ a kadar burada kalacak ve ardından Merkür Oğlak burcuna geçiyor olacak ve 2 Ocak’ a kadar burada kalacak.

Hayat enerjimiz, düşünce ve iletişim şeklimiz değişiyor. Yay ateş elementinde dolayısıyla daha cesur, daha hareketli daha yerinde duramayan bir enerjiye geçiş yapıyoruz. Global anlamda uluslararası ilişkiler, hukuk ve inanç konularında tansiyon yükselebilir. Tabi Venüs ve Plüton Oğlak burcunda kavuşumda ve Merkür de pazartesi Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Böylelikle Oğlak enerjisi aktif olacak yani daha mantıklı, sınırlara önem veren, zaman zaman mesafeli, daha planlı program ve uzun vadeli hareket eden ve kararlar alan bir yapıya bürüneceğiz. Daha üzerinde düşülmüş ve akılcı bir harekete geçme enerjisinde olacağız. Merkür’ ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte iş ve kariyerle ilgili önemli kararların alınacağı bir sürece giriyoruz.

Hafta ortası Mars ve Güney Ay düğümü kavuşumu sebebiyle geçmişten gelen konu ve olaylar tekrar mücadelemizi gerektirebilir. Pazar günü sabah saatlerinde gerçekleşecek İkizler dolunayı ise ülkemizde sağlık ve çalışma hayatı konularını ön plana çıkarak. Hastalıkların artması gerek okullarla gerekse gündelik hayatla ilgili yeni düzenlemeler önümüze getirebilir. Çalışma ortam ve koşulları konuşulacak. Yine pazar günü Venüs geri hareketine başlayacak ve 29 Ocak’ a kadar devam edecek. Bu süreçte maalesef ekonomik zorlanmalar ve para piyasalarında ve finansal konularda hem iç hem dış koşullarda sıkıntılar artacak.

Haftanın tüm gökyüzü hareketlerini ve burçlara etkilerini anlattığım videomu izlemenizi tavsiye ederim.

Haftanız güzel geçsin

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan