3-9 Ocak Haftası: Yeni yıla hızlı başlangıçlarla giriş yapıyoruz

Yılın ilk haftasında Uranüs destekli Oğlak Yeniayının etkilerini deneyimleyeceğimiz hafta genelinde hızlı başlangıçları ve sorunlarımıza yenilikçi çözümler bulabileceğiz. Bu hafta ekonomik göstergelerin oldukça hareketli olması, döviz ve kurlarda yükselişler söz konusu olabilir. Ekonomik yeni yapılandırıcı kararlar alınması ve iş dünyası üzerindeki etkilerini görebileceğimiz bir hafta bizi beklemektedir.

Hafta boyunca etkili olacak Venüs-Neptün altmışlık açıları daha dingin ve rahatlatıcı etkiler içinde barındıracak, affetme ve barış enerjileri yükselecek. İnsanlarla birlikteliklerimizde daha sabırlı olacağız ve sevginin iyileştirici gücünü hissedebileceğiz.

Merkür 14 Ocak’ ta geri hareketine başlayacak bu hafta gölge günlerine girmeye başlıyoruz. O tarihten sonra alınan kararların yeni koşul ve durumlara göre tekrar bir gözden geçirilmesi gerekebilir.

Pazartesi gününü önemli görüşme, toplantı ve iş birlikleri için değerlendirebiliriz ama finansal konularda belirsizlikler bizi zorlayabilir. Salı günü sosyalleşmek ve fikir alışverişi yapmak için uygun bir gün olacak. Sorumluluklarımızın bilincinde yapıcı adımlar atabiliriz. Çarşamba yüksek enerjili bir gün, fiziksel güç gerektiren işleri kolaylıkla halledebiliriz yalnız Ay boşlukta ilerleyeceği için yeni girişimler açısından uygun olmayacak. Yaratıcılığımızın artacağı bir gün olacak. Perşembe günü Ay-Jüpiter kavuşumu şans ve fırsatları karşımıza çıkaracak, manevi enerjilerin ortaya çıkacağı bir gün bizi bekliyor. Yapmak istediğimiz yenilikler konusunda destekleniyoruz. Cuma günü ikili ilişkilerde var olan sorunları çözümleyebileceğiz. Sezgilerimiz güçlü ama gerçeklikleri göz ardı etmemeliyiz. Akşam saatlerinde yapacağımız girişim ve konuşmalarda başarı sağlayabiliriz. Hafta sonu Merkür-Chiron altmışlık açısı devrede olacak. Cumartesi günü finansal konularda, yazılı sözlü işlerimizde ve konuşmalarımızda iyileştirici etkiler devrede olacak. Pazar akşamı ilişkilerde fazla duygusal tepki vermemeye çalışalım aksi halde kırgınlıklar oluşabilir.

3-9 Ocak haftası gökyüzü hareketleri ve burçlar üzerindeki etkilerini anlattığım videomu izleyebilirsiniz.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan