14 Ocak 2022 – Merkür geri hareketine başlıyor

İletişim gezegeni olsa gerek gezegenler arasında Merkür popülaritesini ilk sırada sürdürüyor, hele geri hareketi korku salmaya devam ediyor oysaki gezegenlerin geri hareketleri olmasa ne hatalarımızı görüp düzeltebiliriz ne farkındalıklar elde edebiliriz ?

14 Ocak’ ta başlayacağı geri hareketi 4 Şubat’ a kadar Kova’ dan Oğlak’ a devam edecek.. bu sefer Venüs geri hareketi eşliğinde, biliyorsunuz 29 Ocak’ a kadar Venüs Retro. – Aşkın, beğenilerin gezegeni Venüs iletişim ve düşüncelerimizi temsil eden Merkür ile geri hareket yaparsa ne olur ? tabi bol bol fikir değişiklikleri ?

Ocak sonuna kadar hiçbir şey ilerlemiyormuş gibi gelebilir ama Merkür son zamanlarda elde ettiğimiz tecrübe, karar ve düşüncelerimizi tekrar bir gözden geçirmemizi talep etmekte. Hala emin misin? Gerçekten bunu istiyor musun? Seni kısıtlayan veya engelleyen ilişki ve iş birlikleri, sözleşme vs. sana uygun mu? Uygun değilse neleri düzeltmen gerekir neleri gözden kaçırdın? Bu zamanlarda kafamız fazlaca karışabilir ve yanlış anlaşılmaları da arttırdığından olabildiğince net ve karşı tarafın bizi anladığından emin olarak devam edersek karışıklıkların önüne geçmiş oluruz.

Merkür 14 – 27 Ocak arasında Kova burcunda geri hareketini yapacak demek ki odağımız geleceğe dair zihinsel koşullanmalarımızda. Ne kadar geniş perspektiften bakabiliyorsun, hedeflerine ulaşmak için bakış açıların seni sınırlandırıyor mu vs.? Hayatına yenilikçi fikir ve düşünceleri entegre et!

27 Ocak – 4 Şubat arasında ise Oğlak burcunda geri hareketini yapacak bu sefer de sorumluluklarımız ve yükümlüklerimiz üzerine düşüneceğiz. Son zamanlarda kendine ne kadar dürüst davrandın, aldığın kararlarda kendine fazla mı acımasız davrandın mı yoksa fazla mı rahatına düşkündün? Hayatının sorumluluğunu gerçekten alıyor musun yoksa günü kurtarayım mı diyorsun?

Bütün bunların ışığında 4 Şubat’ a kadar yapmamız ve görmemiz gerekenler önümüze gelecek, gözlemleyelim, üzerinde düşünelim ve 4 Şubat sonrası aldığımız yeni kararlarla yol alalım. Hiç merak etmeyin enerjiler hareketlenecek ama bu süreçler olmasa durup en başta kendimizin farkında olamayacağız ve ne isteyip ne istemediğimizi anlayamayacağız. Ocak ayı enerjileri karışık, daha yeni yıldan bir şey anlamadık diyoruz, Şubat enerjiler açılıyor hele ki 2 Mart Balık Yeniayı enerjileri bize iyi gelecek ?

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan