JÜPİTER BALIK BURCUNDA – 29 ARALIK 2021

29 Aralık’ ta şans bereket ve bolluğun gezegeni Jüpiter yönettiği Balık burcuna geçti ve 11 Mayıs’ a kadar burada kalacak. Zor geçen bir yılın ardından bize tekrar sevgi, umut, inanç ve güven verecek yeni bir sürece başlıyoruz. Jüpiter Balık’ ta birlik bilincini, anlayış ve barış duygularını yükseltecek.

İnsanlarla bir arada olmak ve onlara değer vermek tekrar odağımıza girerken, insanlara daha fazla merhametli ve anlayışlı davranmaya başlayacağız. İnsanlığa yardım etme isteği ve insanlığa faydamızın dokunması için içten gelen bir istek duyacağız.

Jüpiter Balık transiti taç çakramızı aktive edecek, İlahi güçle ve de ruhumuzla bağlantımızı bilinçli bir şekilde güçlendirebileceğiz. Dua, meditasyon, ruhsal çalışmalar ve spiritüalizme ilgimiz artacak, zihin-beden-ruh uyumu için bunları hayatlarımıza entegre etmemiz bize çok iyi gelecek. Birlik bilinci ve hepimizin görünmez bağlarla birbirini bağlı olduğunu anımsayacağız ve idrak edeceğiz. 

Dikkat etmemiz gereken kısım ise Jüpiter büyüten bir etkiye sahip olduğundan iyiyi de kötüyü de büyütebilir. Kişi ve olaylara bağımlılıklar, fazla rehavet ve tembellik yapma, gerçeklikten hayal dünyasına kaçma isteği ve madde dünya ve maneviyat arasında dengesizlikler oluşabilir. Bunu dengelememiz önem arz edecek.

Yeni başlayan süreçte insani duygularımız, sezgilerimiz, ilham ve yaratıcılığımız yükselirken hayatın gerçeklerini görmezden gelmeyip sorumluluklarımızı yerine getirip, çalışıp ve üretmeye devam ettiğimiz takdirde Jüpiter Balık transiti hayatlarımıza şifa, şans ve fırsatları getirecek. Başta Balık, Yengeç ve Akrepler çok şanslı destekleri alırken, tüm burçlar bireysel haritalarınızda Jüpiter’ inizin transit yapacağı alanlarda bu etkileri deneyimleyeceksiniz.

Sevgiler

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan