14-20 Şubat Haftası: Aslan Dolunayı

Yeni haftaya gökyüzünde önemli hareketlerle başlıyoruz. Hafta genelinde Venüs ve Mars kavuşumu, Merkür’ ün Kova burcuna geçmesi ve hafta ortası gerçekleşecek Aslan Dolunayı’ nın etkilerini yaşayacağız.

Aslan Dolunay’ ı 19 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen Ay tutulmasını tetikliyor. Hatırlarsanız o tarih itibariyle ekonomik zorluklar hızlandı. Dolunay enerjisi Türkiye haritasında ekonomi ve finans konularını ön plana çıkarıyor. Merkür’ ün 15 Şubat’ ta Kova burcuna geçmesi sorunlara çözüm arayışını artıracak. Yabancı ülkelerle ilişkilerimizde olumlu-olumsuz gelişmelerin bir arada yaşanacağı bir süreç olacak. Bireysel olarak daha mantıklı ve rasyonel bakış açılarımızla iletişimde hareketliliği sağlayacak. Aslan burcunda ve dolunay haritasında Başak burcunun yükseliyor olması ise üst derece yöneticiler, sanatçılar, gençler, sporcular, sanat, eğlence ve hizmet sektörü, çalışanlar, sağlık, güvenlik, tarım ve gıda sektörü ile ilgili önemli gündemleri oluşturacak.

Hafta genelinde etkili olacak Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim teknoloji, tıp, ticaret, hukuk, uluslararası ilişkiler ve eğitim alanlarında yeni fikirleri ve bu fikirleri sınırları daha kolay aşarak uygulamaya başlayacağımızı ve beraberinde sürprizli destekleri de sağlayacak.

Venüs ve Mars kavuşumu hem ilişkilerde hem hayatla mücadelemizi yoğunlaştırırken sorunların masaya yatırılmasını ve kalıcı çözümlerin bulunmasını kolaylaştıracak. İlişki ve ortaklıklarda ayrılıklar, ilişkilerin dönüşümü ve yeni başlangıçlar gözlemlenecek. Fazla egosantrik ve gururlu davranışlar ise işleri daha çıkmaza sokabilir, karşılıklı empati ve anlayışı elden bırakmayalım!

Haftanın genel ve burçlar üzerindeki etkilerini detaylı olarak anlattığım videomu izleyebilirsiniz.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan