14-20 Mart Haftası: Düzen zamanı

Tüm hafta boyunca 18 Mart’ ta gerçekleşecek Başak Dolunayı’ nın etkilerini hissedeceğiz. Haftanın öne çıkan konuları sağlık, hizmet sektörü, işveren-işçi, tarım ve gıda ve bunlarla ilgili düzenlemeler olurken, bireysel anlamda iş hayatımıza, gündelik koşturmacalarımıza daha fazla odaklanarak, buralara bir düzen getirmek, fazlalıklardan kurtulmak, sorunlara pratik çözümler bulmak isteyeceğiz ve bunun için de çaba ve çalışmayı artıracağız. Sağlıkla ilgili de sağlık kontrolleri, zararlı alışkanlıkları bırakmayı belki yeni beslenme alışkanlıkları, sağlıklı yaşam programları ve arınmaya hayatımızda daha fazla yer vereceğiz.

Bu hafta yenilikçi ve farklı fikirlerle yeni bakış açıları geliştirmeye açık olacağız ama diğer taraftan Venüs-Uranüs kare açısı ilişkiler ve parayla ilgili beklenmedik gelişmeleri deneyimleyeceğimize işaret etmektedir. Başta kripto paralar olmak üzere para piyasalarında ani iniş-çıkışlar yaşayabilir ve elektrik, internet, siber saldırılar, hava yolları ile ilgili sorunlar oluşabilir.

Ülkemiz haritasında aldığımız etkiler sebebiyle gıda, toprak, doğal afetler konularına dikkat çekmekte. Önümüzdeki süreçte yoğun yağışlar ve sel riskleri artabilir.

Haftanın genel etkilerini, Başak Dolunayı’ nı ve burçlar üzerindeki etkilerini anlattığım yeni videomu izlemenizi tavsiye ederim.

Mutlu haftalar:)

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan