4 – 10 Nisan Haftası: Engeller oluşabilir

Güneş ve Merkür Koç burcunda; hızlı karar ve inisiyatif almamıza etken olacak. Daha cesur bir şekilde isteklerimizin peşinde olacağız. Satürn’ ün ay düğümlerine zorlu açısı aslında bu dönem hayatımızın tüm alanlarında kendi güvenlik ve konfor alanımız ön planda yeni bir yapılanma süreci içinde olmamıza destek veriyor.

Nisan ayı enerjileri çok özel. Bu ay Venüs ve Mars’ ın Balık burcuna geçmesinin yanında 166 yılda bir gerçekleşen 12 Nisan Jüpiter ve Neptün kavuşuyor. Bu etkide maddi konularda belirsizlikler devam edecek. Önceliklerimizi belirlemekte zorlanabiliriz. Şifa ve enerji çalışmaları için ise çok uygundur.

Hafta başı Mars-Satürn kavuşumu etkili olacak. Bu ikili en son 31 Mart 2020’ de kavuşmuştu ve Uranüs etkisiyle zorlu bir pandemi süreci ve kısıtlamaları yaşamıştık. Bu sefer etkisibir taraftan sağlam ve kalıcı adımlar atmak isterken diğer taraftan elimizde olmayan sebepler sebebiyle kuralcı ve engelleyici bir akış söz konusu. Daha öfkeli ve gergin hissedebiliriz. Özellikle hafta ortasına kadar etkisi yoğun olacak. Neyse ki 5 Nisan akşam saatlerinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak ve 2 Mayıs’ a kadar burada kalacak. Burası Venüs’ ün yüceldiği bir alan olduğu için hem ilişkiler hem de para konularında daha güzel ve bereketli bir süreç yaşayacağız. Daha duygusal, anlayışlı ve yardımsever olacağız, kadınlardan gelen yardım ve destekler fazlalaşacak. Yaratıcı ve sanatsal konulara bu dönem ilgimiz daha çok artar.

Hafta ortası itibariyle Merkür Satürn ve Mars’ a yapacağı 60° açısı uzun vadeli kalıcı kararlar almamıza destek verecek. Özellikle yaşça büyük kişilerden veya yöneticilerden alabileceğimiz yardımları gösterir. Jüpiter desteği de ticari, hukuki, ithalat/ihracat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerde güzel fırsatlar yakalayabiliriz.

Hafta sonu Merkür-Plüton kare açısı devrede olacak. Özellikle haftanın son günü daha gergin hissedebilir ve takıntılı düşünebilir, bir şeyleri oldurmaya çalışabiliriz. Israrcı davranışlar tartışmalara yol açabilir.

Güzel bir hafta dilerim 🙂

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan