11 – 17 Nisan Haftasında Bizi Neler Bekliyor?

Pazartesi günü Merkür 30 Nisan’ a kadar kalacağı Boğa burcuna geçiş yapacak. Düşünce ve fikirlerimizde artık daha uzun vadeli ve sakin planlamalar yapmak isteyeceğiz. Konfor ve güvenlik alanımız daha önemli olmaya başlayacak ve bunlar üzerinde daha fazla konuşacağız. Somut ve risk içermeyen fikirlerle yolumuza devam etmeyi tercih edeceğiz. İnatçılık ve sabit fikirlilik daha fazla artabilir, para ve paramızı nasıl değerlendirdiğimiz, gıda, toprak, üretim, bankalar, ev ve emlak konuları ön plana çıkaracak. Güzellik ve giyim konularıyla da daha fazla ilgilenmeye başlayabiliriz.

Uzun zamandır bahsettiğim Jüpiter ve Neptün 166 yıldan sonra ilk defa Balık burcunda 12 Nisan’ da kavuşuyor. Jüpiter şans ve bereketi temsil ettiği gibi, finans ve hukuk konuları, maneviyatı, büyüme ve genişlemeyi ifade eder. Neptün ise teslimiyeti, hayallerimizi, ruhsallığımızı, yardımlaşmayı, bütünlenmeyi, hayal kırıklıkları ve belirsizlikleri anlatır. Manevi olarak yılın en şanslı ayını yaşıyoruz. Geçmiş yaraların şifalanması ve önemli farkındalıklar korkularımızla yüzleştirip bunları dönüştürmemize fırsat tanıyor. Kendimize ve hayata inancımızı çoğaltalım ama olumsuz yönüyle hayallerin ve bağımlılıkların içinde kaybolmamaya özen gösterelim.

Mars 15 Nisan’ da 25 Mayıs’ a kadar kalacağı Balık burcuna geçiş yapacak. Geçmeden önceki 2 gün Çarşamba Perşembe Kova burcunun kritik derecelerinde ilerleyecek. Teknoloji, elektrik ve internetle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Toplumsal konular daha fazla ön plana çıkacak.  Mars Balık’ ta ilerlediğinde ideallerimiz uğruna daha mücadeleci olabiliriz ama birçok konuyla ilgilenip dağılmamaya çalışalım. Küçük başarısızlıklar karşısında moralimiz daha çabuk bozulabilir ve harekete geçme konusunda bizi cesaretsiz yapabilir. Motivasyonumuz daha düşük olabilir. Pasif agresif davranışlara daha fazla eğilimli oluruz. Enerjimizi yükseltecek uğraşlarla ilgilenmek bu süreçte bizi daha dinamik yapabilir. Ayakları üşütmemeye dikkat edelim. Bağışıklık sistemimiz biraz daha düşük çalışabilir.

16 Nisan Cumartesi akşamı saat 21:55’ de Terazi burcunun 26 derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay sırasında Plüton dik açı yapacak ama Satürn ile de olumlu bir görünüm oluşacak. Dolunay enerjisi ikili ilişkiler, ticari anlaşmalar, hukuki meseleler, mahkemeler ve hak edişleri ön plana çıkaracak. Sonrasındaki 10 gün boyunca ilişkilerde bazı krizleri tetikleyebilir ve sorunlar gündeme gelebilir. Bilinmeyenlerin ortaya çıkması başta dengemizi sarsabilir ama sorunları dönüştürdükçe denge bulmaya başlayabiliriz. Aynı şekilde iş birlikleri ve ortaklıklar konusunda da krizler yaratabilir. Dolunay haritasında yükselen Akrep burcu dönüşüm temasına daha fazla vurgu yapıyor. İşe yaramayan fikir ve düşüncelerin yerine yeni fikir ve adımların gidilmesi gerektiğini anlatmakta. Bunları yaptığımız taktirde kalıcı adımlar atabiliriz. Sözüne güvendiğimiz veya yaşça büyük kişilerden de destekler görebiliriz veya onlara danışabiliriz. Venüs-Uranüs arasındaki 60° lik açı bize yapacağımız yeniliklerde şans ve fırsatları da sunacak.

Güzel bir hafta diliyorum 🙂

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan