18 – 24 Nisan Haftasına astrolojik bakış

Haftaya Ay Akrep burcunda başlıyoruz. Finansal konular, ödeme ve borç konuları ön planda olacak. Terazi Dolunayı’ nin etkilerini tüm hafta hissetmeye devam edeceğiz. Başta ilişkiler olmak üzere hayatımızda denge kurmaya çalışmaya devam ediyoruz. Hemen hafta başı Güneş ve Plüton arasındaki dik açı güç çekişmelerine ve manipülasyonlara dikkat çekmekte, kendimizi baskı altında hissedebilir, daha hırslı davranabiliriz. Para piyasalarında bu hafta dalgalanmalar oluşabilir.

Bu hafta çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve 30 Nisan Güneş tutulması etkilerini daha fazla hissetmeye başlayacağız. Merkür ve Uranüs kavuşumu ve Venüs ile oluşturacağı 60° açı fikirlerimizde ve kararlarımızda değişimlere gidebileceğimizin işaretçisi. Aynı zamanda Venüs-Uranüs iyicil açısı bize destek verecek; zihinsel olarak özgürleşebilir, hayatımıza farklı yenilikler katabiliriz. Merkür – Uranüs kavuşumu ise zihinlerimizi hızlı çalıştıracak. Farklı fikirler ve çözümler bulacağız.  

Güneş Boğa burcunda olduğunda önümüzdeki 1 ay boyunca daha istikrarlı ve sağlam adımlar atmak isteyeceğiz. Güvende hissetmek, daha keyifli hareket etmek ön planda olacak. Gıda, tarım, emlak, gayrimenkul, para ve para piyasaları daha çok gündemde olacak.

Cuma ve cumartesi günleri Merkür ve Kuzey Ay Düğümü kavuşum yapacak. Kadersel konuşmalar ve kararlar zamanı. Önemli konuşma ve görüşmeler yapmak için değerlendirebiliriz.

Pazar günü Merkür ve Satürn arasındaki dik açı bizi daha karamsar ve eleştirel yapabilir, olumsuzluklar yerine olumluya odaklanalım.

Güzel bir hafta dilerim.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan