Satürn Balık Transiti: Sınırlar Eriyor ( 7 Mart 2023-25 Mayıs 2025 ve 1 Eylül 2025- 14 Şubat 2026 )

Kural koyucu Satürn Zodyak kuşağındaki son burç olan, sınırsızlığı ve belirsizliği içinde barındıran Balık burcuna geçiş yapıyor ve bir dönemi kapatıp yeni bir döneme geçiş için gerekli arınma ve yapılandırma sürecini başlıyor.

Bu süreçte hayallerimizi gerçekleştirmek için ne kadar gerçekçi olduğumuzu keşfedeceğiz. Hayallerimiz kendi gerçekliğimizle örtüşüyor mu ve hayallerimizi gerçekleştirmek için bugüne kadar gerekenleri yaptık mı? Bunları belirlerken içsel korkularımız tetiklenip somuta olan bağlılığımızı ve kontrolü kaybetmekten korkabiliriz. Tam da bu noktada sorumluluk almamız gerekmektedir. Dünden bugüne yaptıklarımız veya yapmadıklarımız bir bir önümüze gelecek. Tabi yapılan iyiliklerin de karşılığını bulduğu ve ödüllerini alacağımız bir süreç olacaktır. Bu sebepten ötürü bu transit süreci İlahi Adalet zamanı ile bağdaştırılır. Peki neler yapmalıyız?

  • Dağınık olduğun alanlarda disipline ol
  • Sana zarar veren alışkanlıkları bırak
  • Sorumluluk almadığın ve kaçtığın durumlarda sorumluluk almaya başla
  • İnsanlarla aranda sağlıklı sınırlar belirle
  • Korkularınla yüzleş ve kendini arındır
  • Hayata olan bağlılığını derinleştir ve birlik bilincini çalıştır

Global olarak Satürn Balık transiti sularla ilgili olduğundan su yolu ile bulaşan hastalıklar, su sorunları, kuraklık ve denizlerle ilgili sorunlar gündeme gelmeye başlayacak. Diğer konu başlıkları din ve inanç konuları, sağlık sektörüyle ilgili sorunlar, ilaç tedariğinde sıkıntılar, bağımlılık konuları, mülteciler, spiritüel ve mistik konular, sanat, müzik ve sinema sektörüyle ilgili gelişmeler olacak.

Hepimize güzellikler getirmesi dileğiyle

Satürn Balık transitinin burçlara etkilerine gelince, keyifli okumalar

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR
Satürn on ikinci evinizde transit etmeye başlayacak. Duygusal, ruhsal ve bilinçaltı konuları ön plana çıkacak. Bastırdığınız korku ve duygularınızla yüzleşmeye başlayabilir, hayattaki beklentilerinizle ilgili içsel sorgulamalar yapabilirsiniz. Terapi almak ve ruhsal çalışmalar size fayda sağlayacak. Yalnız kalmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi tavsiye ederim. İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir ve kendinizi baskı altında ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Çalışma koşullarınızla ilgili gereken düzenlemeleri yaptıkça ve daha disipline oldukça önünüzün açıldığını hissedeceksiniz. Bazı gizli düşmanlık ve sırları öğrenebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Satürn on birinci evinizde transit etmeye başlayacak. Arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili konular ön plana çıkacak. Eski arkadaş ve çevrenizi sorgulayabilir, bilinmeyen konular ortaya çıkabilir ve bazı arkadaşlıklarınızı bitirebilirsiniz. Bu süreçte olgun veya yaşı büyük kişilerle arkadaşlık kurabilir veya onlara sıkça akıl danışmak isteyebilirsiniz. Yeni başlayan arkadaşlık ve ilişkilerin kalıcılık etkisi yüksek olacaktır. Gelecek planlarınızı sorgulamaya başlayabilir ve karamsarlık hissedebilirsiniz ama yapmanız gereken beklentilerinizi gerçekçi bir zemine oturtmak ve ardından gerekenleri yapmak için çaba göstermek ve disipline olmaktır. Dernek, grup ve ekip çalışmaları için destekleyici bir süreç olacaktır.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Satürn transitini kariyer evinizde deneyimleyeceksiniz. Gerek hedefleriniz gerekse toplumdaki duruşunuzla ilgili her zamankinden daha fazla sorumluluk almanız ve çaba sarf etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Bugüne kadar özveriyle yaptığınız işlerin karşılığını alacak ve hak ettiğiniz yere gelebileceksiniz. Şayet bunun tersi bir durum söz konuysa engel ve zorlanmalar yaşayabilir, konfor alanızdan çıkmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken hedeflerinizle ilgili netleşmek, gerekli düzen ve disiplini oturtmaktır. Bu süreçte atacağınız adımların kalıcılık etkisi yüksek olacaktır ve başarılı işlere imza atabilirsiniz. Kariyer ve aile hayatınızı dengelemek, ailevi konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Satürn Balık transitiyle hayata dair anlam arayışınızı, değer ve inançlarınızı daha fazla sorgulamaya başlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarınız değişmeye başlayacak. Eğitim, üniversite, yabancı kültürler, uzak yerlere seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, iletişim, yayıncılık, ticaret ve hukuksal konularla ilgili sorumluluklarınızın artacağı bir süreç olacak. Bu alanlarda engel ve zorlanmalar yaşayabilir ve daha fazla emek ve çaba göstermeniz gerekebilir. Bu süreçte bu alanlarda yapacağınız çalışmaların kalıcılık etkisi ve başarı seviyesi yüksek olacaktır. Aynı zamanda öğrendiklerinizi hayata geçirmeniz gereken bir süreç olacaktır.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Satürn transitini maddi konularla ilgili deneyimleyeceksiniz. Ortak maddi kaynaklar konularında sorumluluklarınızın artacağı bu süreçte dikkatli adımlar atmalı ve gerçekçi bir yapılandırma yapmanız gerekecektir. Gelir – gider dengesini korumaya özen göstermelisiniz. Kredi, borç, ödeme, nafaka, miras, vergi gibi konularda bazı engeller veya gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kendi potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarmak ve maddi kazançlarınızı artırmak için gerekli çabayı sağlamanız önemli olacaktır. Para konularında yapılandırıcı adımlar atmak için destekleyici bir süreç sizi beklemektedir. Aynı zamanda bilinçaltındaki derin korku ve travmalarınız ortaya çıkabilir ve bunlardan arınabilirsiniz, terapi almak fayda sağlayacak. Psikoloji ve derin felsefelere merak geliştirebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Satürn Balık transitini ilişkiler, iş birlikleri ve ortaklıklar alanında deneyimleyeceksiniz. Bu süreçte ilişkilerinizi sorgulayabilir, daha fazla sorumluluk almaya başlayabilir, eskiden beri süregelen tarz/ davranışlarda değişimler ve daha mesafeli yaklaşımlar gündeme gelebilir. Bazı Başaklar ilişki, evlilik veya ortaklıklarını bitirme kararı alabilir bazı Başaklar ise daha kalıcı ilişkiler kurmak isteyebilir ve evlilik kararı alabilir. Bu süreçte sizden yaşça büyük veya olgun kişilere daha fazla çekilebilirsiniz. Bu süreçte açık ve net iletişim kurmak ilişkilerde yaşayacağınız sorunları aşmanızı kolaylaştıracaktır. İş birlikleri ve ortaklık işleri için daha özverili ve disiplinli çalışmanız gerekecektir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Satürn Balık transitiyle çalışma hayatınız ve günlük uğraşlarınızla ilgili daha fazla sorumluluk almanız gereken bir süreç başlamaktadır. Günlük temponuzun artacağı bu süreçte sağlığınıza gereken özeni göstermeli ve ihmal ettiğiniz sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız özellikle kemik, diş, diz ve deri konularında hassasiyetler oluşabilir. İşinizi daha ciddiye almaya başlayacağınız bu süreçte çalışma ortamında yeni bir düzene geçiş yapabilir, işinizi değiştirebilir veya çalışmaya başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza karşı daha mesafeli davranabilirsiniz. Satürn’ ün bu geçişinde disiplinli ve özverili çalışmanın karşılığını alacak ve kalıcı başarılara imza atabileceksiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Satürn Balık transitiyle hayattan aldığınız keyif, eğlence anlayışınız ve aşk hayatınıza bakış açınızda değişimler meydana gelmeye başlayacak. Aşkta daha mesafeli yaklaşımlar sergileyebilir ve ilişkilere yaklaşımınız farklılaşabilir. Maneviyatı ve manevi tatmini daha fazla önemsemeye başlayabilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde sizden büyük veya olgun kişilere çekilebilirsiniz. Ayrıca çocuk teması da ön plana çıkıyor; çocuk sahibi olma kararı verebilir ya da çocuğunuz varsa sorumluluklarınız artabilir. Arkadaş ve sosyal çevrenize mesafe koyabilir, daha az ve öz kişilerle görüşmeye başlayabilirsiniz. Gelecek planlarınızı daha gerçekçi bir gözle incelemeye başlayacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Satürn Balık transitiyle ev ve ailevi konularda daha fazla sorumluluk almanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Bu konulara bakış açınız değişmeye başlayacaksınız. Geçmiş ve ailevi konuları daha fazla sorgulamaya başlayacağınız bu süreçte bazı zorluk ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Karşılaştığınız zorluklar sizi yeni bir yapı kurmaya davet ediyor. Ev, toprak, gayrimenkul ve miras konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu transitle evlenme veya ev alma gibi konularla iş ve yer değişimleri gündeme gelebilir. Sizin için önemli ve köklü değişim zamanı olacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Satürn Balık transitiyle yakın çevre, kardeş ve akrabalarınıza dair sorumluluklarınız artabilir, ilişkilerinizde iletişim sıkıntıları, anlaşmazlıklar veya mesafeli davranışlar ortaya çıkabilir. İnsanlarla daha az fikirlerinizi paylaşabilir veya fazla konuşmak istemeyebilirsiniz ama yapıcı bir iletişimi kullanmanız gerekmektedir aksi halde sorunlar büyür. Düşüncelerinizde daha karamsar ve şüpheci olmaya başlayabilirsiniz ama fikir ve düşüncelerinizi geliştirmeye ve yeni bakış açıları edinmeye çalışın. Eğitime devam eden veya eğitim almayı düşünen Oğlaklar disiplinli çalışmalarının sonucunda kalıcı başarılar elde edebilirler. Bu süreçte evrak ve seyahat konularında engel veya pürüzler çıkabilir, gerekli önlemleri önceden almanızı tavsiye ederim.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Satürn Balık transitiyle maddi manevi değer ve potansiyellerinizin öne çıkacağı ve para konularıyla ilgili sorumluluklarınızın artacağı bir sürece giriyorsunuz. Bu transit sizi zaman zaman finansal açıdan engellenmiş hissettirebilir buradaki amaç paraya bakış açınızın değişmesi ve para kazanma yöntemlerinizde köklü değişimler yapmanız olacaktır. Kendi değerinizi kabullenmeli, potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarmak için çabalamalı, yeni gelir ve kazanç yolları geliştirmelisiniz. Bu transit aynı zamanda paranızla ilgili uzun vadeli yatırımları ve maddi başarıları destekliyor olacak. Ev, araba, arsa gibi mal varlıkları edinebilirsiniz.

BALIK YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Satürn transiti burcunuzda gerçekleşiyor sevgili Balıklar. Artık hayatınızın rotasını sahiplenme ve sorumlulukları alma vakti. İstedikleriniz için daha özverili ve disiplinli çalışmanız neticesinde kalıcı başarılar ve köklü değişimler yaşayacaksınız. Bu hem iş, hem ilişkiler hem de ailevi konular için geçerli olacaktır. Dünden bugüne hayatınızı gözden geçirebilir, eksikleri tespit edip yeni bir yapı kurabilirsiniz. Yeter ki kendinize inanın. Sizi aşağıya çeken davranış ve düşünce modellerini fark edin ve dönüştürün. Karamsar düşüncelere kapılmamaya özen gösterin böylece hem ruhsal hem fiziksel değişim sizi beklemektedir. Satürn’ ün burcunuzda olması kilo vermenizi kolaylaştıracak.

Sevgiler

Astrolog Yasemin Sürer

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan