5 Mayıs Akrep burcunda Ay Tutulması ve Burçlara Etkileri :Her Elveda yeni bir Merhaba

Saat 20:34‘ de Akrep burcunda Uranüsyen Ay tutulması gerçekleşecek. Son 2 yıldır uğraştığımız ve emek verdiklerimizle ilgili son kavşaktayız çünkü artık Koç-Terazi aksına geçişi başlattık ve yeniye geçmek için eskinin tamamen kül olması gerekir.

Akrep enerjisi yaşam – ölüm döngüsünü ve derinde sakladığımız korku ve endişelerimizle ilgili olduğu gibi vedalaşma ve dönüşüm sürecini de anlatır. Demek ki dipte olan, gizli kalan ne varsa ortaya dökülüp bunların arınıp dönüşmesi için hayatlarımızda eski döngüleri kapatacak. Geleceğe güvenle gidebilmemiz yeni başlangıçları yapmamız gerekecek, eskiden işe yarayan yöntemler artık işe yaramayacak. Hayatlarımızda bize artık hizmet etmeyen ne varsa sonlandırma ve bırakma zamanı!

Tutulmanın başrol oyuncusu uyanışın gezegeni Uranüs sabit ve esnek bakamadığımız konuları önümüze getirip hayatımızdaki çürümüş yapıları ani ve beklenmedik şekilde gösterebilir buradaki tek amaç kendimizi ve ruhumuzu bu yüklerden özgürleştirmek. Yapmamız gereken geçmişin gitmesine izin verebilmek ve gelecek olana açık olmak, hayatımızı doğru yöne kaydırmak, Değişimi kucaklamaya hazır olmalıyız. Eğer tutulma enerjisi önünüze bir şeyleri getiriyorsa veya bir şeyler bitiyorsa buna direnç göstermeyin, hayata güvenin ve teslim olun.

Oluşacak su üçgeni iyileşmek için bastırdığımız duyguları ortaya dökerken hal edişler yerini bulacak, güç ve gücün kötüye kullananları zorlu sınavlar bekleyecek.

Bize düşen bitişleri ve yenilikleri kucaklamak böylece yeni hayat yolumuza izin vereceğiz. Tutulmada en fazla etkiyi Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları ve buralarda önemli ışık ve gezegen yerleşimi olanlar etki alacak.

Ay tutulmasının burçlara etkileri:

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Ay tutulması ortak maddi kaynaklarınız ve finansal konuları öne çıkarıyor. Miras, kredi, nafaka konuları, eşin veya ortağın geliri ile ilgili konularla ilgili tamamlamalar yaşayabilir ve ailenizden destek alabilirsiniz. Bazı Koçlar bastırılmış duyguları ile yüzleşme yaşayabilir bazılarınızın ise ilişkilerinde tutkulu enerjileri ortaya çıkarabilir. Bu tutulma sizin için ruhsal değişim konularını da beraberinde getirebilir. İş ve aile hayatınızda sorunlara çözümler geliştirebilir ve genel olarak belirsizlik hissettiren konularda net kararlar vermeye başlayabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Ay tutulması ilişkileriniz ile ilgili gündemleri ön plana çıkartıyor. Evliliğiniz, ortaklı işleriniz veya iş birliklerinizde duygusal stresler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız bu alanlarda bilmediği gerçekler ile yüzleşebilir, ilgilenilmesi gereken pürüzlerle ilgilenmek durumunda kalabilir bazılarınız da ilişkiyi geleceğe taşımak için kararlar alabilir. Yakın çevrenizden alacağınız destekler sizi sevindirebilir. Merkür burcunuzda geri hareketine devam ettiği için iletişimsel konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu süreçte finans ve iş konularında tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Ay tutulması çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularını ön plana çıkartıyor. Sağlığınıza daha fazla özen göstermek, yeni beslenme alışkanlıkları ve diyete başlamak için destekleyici bir süreçte olacaksınız. Günlük temponuz ve iş yükünüz artabileceğinden dinlenmeye mutlaka vakit ayırın aksi halde gerginlik yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sizi yoran belirsizliklere bir son verebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir iş veya iş değiştirme konuları gündeme gelebilir. Mars’ ın güzel desteği ile iş veya projelerden kazancınızı artırmak için harekete geçebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Ay tutulması aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi ve yaratıcılık alanlarınızı ön plana çıkartıyor. Bu alanlarda geçmiş konular ile ilgili yüzleşmeler yaşayabilir ve netleşmeye başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda devam eden belirsizlikler varsa bunlara bir son verebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar Yengeçler yeni bir ilişkiye başlayabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler güzel haberler alabilir.  Yeteneklerinizi daha fazla görünür kılmak isteyebilir ve harekete geçebilirsiniz. Bu doğrultuda iş arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi sevindirebilir. Yalnız maddi konularda adımlarınızı dikkatli atmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Ay tutulması ev ve aile hayatınızı ön plana çıkartıyor. Ev, yaşadığınız yer, aile bireylerinizle ilgili konularda tamamlanma ve değişim sürecine giriyorsunuz. Bu alanlarda belirsizlikler varsa bunları çözmek için uğraşabilirsiniz. Ev almak-satmak, taşınmak, tadilat için uygun bir süreçte olacaksınız. Tutulma etkisi ile gizli konular açığa çıkabilir ve köklü bir konuda karar almanız gerekebilir. Zaman zaman kariyer ve aile hayatınız arasında kalmış veya hayata dair tıkanmış hissedebilirsiniz. İş hayatınız ve ilişkilerinizde süreci iyi yönetmeniz gerekmektedir, maddi konularda planlı hareket etmenizi ve riskler almamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Ay tutulması yakın çevre ilişkilerinizi ve ticaret, iletişim, eğitim, seyahat konularını ön plana çıkartıyor. Bu alanlarda fikirlerinizi uygulamak için harekete geçmek isteyebilirsiniz ama Merkür’ ün geri hareketini sonlandırması beklemenizi tavsiye ederim, o zamana kadar tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte çevrenizle zaman zaman iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz ama arkadaş ve sosyal çevrenizden alacağınız destekler sizi motive edebilir. Tutulma enerjisi gizli kalmış bir konuyu ortaya çıkarabilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Ay tutulması para konularını ön plana çıkartıyor. Paraya bakış açınız değişmeye başlayabilir, potansiyellerinizi daha fazla gösterip kazançlarınızı artırmak isteyebilirsiniz.
Bu doğrultuda iş hayatınızda yeni fırsat ve projeler karşınıza çıkabilir aynı zamanda hak edişler alabilirsiniz. İş arayanlar iş bulabilir veya iş değiştirebilirsiniz. Merkür geri hareketine devam ettiği için parasal konularda geçmişe dönük eksik veya hatalar ortaya çıkabilir. Para konularında titiz davranmanızı tavsiye ederim. Evlilik, ortaklık ve iş birliklerinden yana belirsiz konular varsa yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşeceği için hayatınızın önemli alanlarında derin duygular ve köklü değişimler yaşamaya başlayabilirsiniz. İş ve para konularında geçmiş bir konuyla ilgilenebilir, belirsizlikleriniz varsa da artık buna nokta koyabilirsiniz. Ticaret, hukuk, eğitim, seyahat konularında harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Tutulma civarı günlerde bedensel hassasiyetler olabilir, bastırdığınız duygular ortaya çıkabilir. Bu dönem eski bir problemle ilgili yüzleşmeler olabilir. Tutulma etkisi ile ilişki ve aile konularında kafa karışıklığı yaşadığınız durumlarla ilgili gizlenen bir konuyu öğrenebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Ay tutulması bilinçaltınızda bastırılmış korku ve kaygıları gün yüzüne çıkartabilir, ruhsal ve fiziksel sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir sevgili Yaylar. Tutulma enerjisi gizli bir konuyu aydınlatabilir buna istinaden yeni kararlar alabilirsiniz. Geçmişi bırakacağınız ve şifa bulabileceğiniz bir süreçtesiniz. Rüyalar kanalı ile önemli mesajlar alabilir, manevi çalışmalar yapmak ve terapi almak size çözülmeler sağlayabilir. Merkür’ ün geri hareketi sebebiyle çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla iletişim sorunları ve projelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ev, ailevi veya maddi bir konuda sıkıntı yaşıyorsanız bunu çözebilirsiniz. 

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Ay tutulması gelecek planlarınız ve hayallerinizle ilgili gelişmeleri ön plana çıkartıyor. Yeni değerlendirmeler yapabilir, çevrenizden güzel destekler alabilir ve kazancınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda planlı hareket etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Diğer taraftan arkadaş ve sosyal çevrenizde yönetmeniz gereken krizlerle uğraşabilir, iletişim sıkıntıları ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tutulma enerjisiyle gizli saklı bir konu ortaya çıkabilir ve sizi çok şaşırtabilir. İlişkileriniz ve iş birliklerinizle ilgili güzel gelişmeler hız kazanabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Ay tutulması kariyer ve hedeflerinizi ön plana çıkartıyor. Bu alanlarda yaşadığınız belirsizlikler ve kafa karışıklıkları varsa artık netleşmeye başlıyorsunuz. Tutulma enerjisi değişimleri beraberinde getiriyor sevgili Kovalar. Yeni adımlar atmaya başlayabilir ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama Merkür’ ün geri hareketi devam ettiği için öncesi tamamlanması gereken işleri ihmal etmeyin. Bu süreçte yakın çevreniz ve ailenizle duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, iletişimi iyi yönetmeniz gerekebilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin, spora veya yeni bir beslenme programına başlamak için uygun bir süreçtesiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Ay tutulması yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, hukuk, medya, iletişim, eğitim konularını ön plana çıkartıyor. Bu alanlarda hızlı gelişmeler gündeme gelebilir.  Merkür geri hareketine devam ettiği için iletişimsel konularda temkinli davranın, kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalar hissedebileceğiniz bu süreçte kalıcı ve sağlam adımlar atmaya odaklanın. Tutulma enerjisiyle ortaya çıkacak sırlar sizi şaşırtabilir. Bu süreçte aşk hayatınız hareketlenmeye başlayabilir, bekar Balıklar kendilerini güvende hissedecekleri yeni bir ilişkiye başlayabilir. Çocuğu olanlar onların hayatındaki güzel gelişmelere sevinebilir veya bağlarını güçlendirebilir.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan