8 – 14 Mayıs Haftası ve Burçlara Etkileri

Oldukça hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Hafta geneli ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve medya ile ilgili konular ön plana çıkarken Güneş-Uranüs kavuşumu hızlı gelişme ve olayları ortaya çıkarabilir. Global olarak finansal konular, bankalar, borsa ve para piyasalarında ani durumlar oluşabilir, bu ay itibariyle ekonomik ve finansal koşullar zorlaşabilir. Bu kavuşum aynı zamanda hava koşullarındaki değişimleri, yolculuklardaki kazaları, elektrikle ilgili arızaları, doğal afet ve deprem hareketliliği riskini de maalesef artırıyor.

Diğer taraftan Venüs’ ün hafta geneli Satürn, Merkür ve Kuzey Ay Düğümü ile olumlu açıları ilişkiler ve iş birliklerinde uzlaşma sağlamayı kolaylaştırırken, yapacağımız girişimlerde destekleyici olacak, güzel gelişmeler yakalayabiliriz.

Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için kafa karışıklıkları, iletişimde aksilikler, bilgi aktarımında kesinti ve hatalara yol açabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Güneş ve Uranüs kavuşumu maddi konularda hızlı ve sürpriz gelişmeleri karşınıza getirebilir, yapacağınız girişimler size yeni kazançlar sağlayabilir ama riskli yatırımlar ve fazla harcamalara karşı temkinli davranın. Venüs 5 Haziran’ a kadar ev ve aile alanınızda hareket etmeye başladı. Ailenizle ilişkileriniz daha uyumlu ve huzurlu olurken onlardan alacağınız destekler sizi mutlu edecek. Evle ilgili yapılacak işler, taşınmak veya ailede bir para gündemi oluşabilir. Evinizi güzelleştirmek için tam zamanı. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacak; parayla ilgili konularda önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Güneş ve Uranüs kavuşumu özel ve iş hayatınızda hızlı gelişmeleri ortaya çıkarabilir. Hafta ortası iletişiminiz hareketlenebilir, iletişime dair işlerinizi halledebilir, aile veya arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Venüs 5 Haziran’ a kadar yakın çevrenizle iletişiminizi daha uyumlu hale getirecek. Kardeş ve akrabalarla gündemler oluşabilir aynı zamanda iletişim, eğitim, ticaret ve seyahat konularında, sözleşme ve iş birliklerinden yana şanslı fırsatlar karşınıza çıkabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için bazı kararsızlıklar ve fikir karmaşası yaşayabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Güneş ve Uranüs kavuşumu beklenmedik durum ve gelişmeleri karşınıza çıkartabilir. Zihinsel gerginlik yaşayabilirsiniz bu sebeple kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Bu hafta para ve işinizle ilgili güzel gelişmeler yüzünüzü güldürebilir zaten Venüs 5 Haziran’ a kadar para ve kazançlarınızı bereketlendirecek. Potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarmaya başlayabilir ve yeni kazanç yolları geliştirebilir, güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için düşünceleriniz geçmiş konulara gidebilir ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizi keyiflendirecek.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Güneş ve Uranüs kavuşumu etkisiyle gelecek planlarınızla ilgili hızlı gelişmeler aynı zamanda arkadaş ve sosyal çevrenizle hareketlilik yaşayabilirsiniz. Sürpriz haber ve durumlar oluşabilir. Farklı şeyler deneyimlemek ve değişimleri hayatınıza gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Venüs artık burcunuza geçti ve 5 Haziran’ a kadar burada ilerleyecek. Bu süreçte ışığınız parlayacak ve dikkat çekeceksiniz. Bekar Yengeçler yeni birisiyle tanışabilir. Hem aşk hem de iş hayatınızda güzel gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için iletişimde bazı aksiliklere dikkat ediniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Güneş ve Uranüs kavuşumu etkisiyle kariyer hayatınızda hızlı değişimler ve haberler gündeme gelebilir. Yeni bir iş teklifi alabilir veya fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta geneli aile ve iş konularında ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir ve üzerinde düşünüp karar almak isteyebilirsiniz. Venüs 5 Haziran’ a kadar 12.evinizde hareket edecek. İlişkilerinizi daha gizli yaşamak isteyebilir veya platonik aşklara çekilebilirsiniz. Bu süreç bilinçaltı korku ve endişelerinize iyi gelecek, önemli farkındalıklar elde edebilir ve şifalanabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için ısrarcı davranışlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Güneş ve Uranüs kavuşumu etkisiyle özgürleşme isteğiniz artabilir, rutinin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. İş hayatınız, ticaret, hukuk, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde hızlı gelişmeler ve durumlar oluşabilir. Venüs 5 Haziran’ a kadar gelecek planlarınızı hareketlendirebilir ve gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir. Arkadaş ve sosyal çevrenizle güzel paylaşımlar ve uyumlu ilişkiler sizi sevindirirken aşk hayatınız da renklenmeye başlayabilir. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için kararsızlık ve ikilemler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Güneş ve Uranüs kavuşumu sağlık veya maddi konularla ilgili hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Venüs 5 Haziran’ a kadar kariyer ve toplum önündeki duruşunuzu ön plana çıkartıyor. Yöneticilerinizle ilişkileriniz ve iletişiminiz daha uyumlu olurken başarılı işlere imza atabilirsiniz. Yeni bir iş, gelir artışı veya görev değişimi gündeme gelebilir. Özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için hızlı kararlar almamaya özen gösterin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Güneş ve Uranüs kavuşumu etkisiyle ilişki ve iş birliklerinizde hızlı gelişme ve durumlar oluşabilir. İlişkilerinizde farklı deneyimler ilginize çekebilir. Venüs 5 Haziran’ a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek; hayata daha pozitif bakmaya başlayacaksınız. Ticaret, hukuk, eğitim, sosyal medya ve seyahat konularında güzel gelişmeler yüzünüzü güldürebilir ve kazançlarınızda artışlar oluşabilir. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için ilişkilerinizde geçmiş konuları çözümlemeye çalışabilirsiniz ama acele kararlar vermeyin.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Güneş ve Uranüs kavuşumu etkisiyle çalışma ortamınızda hızlı gelişmeler ve durumlar meydana gelebilir aynı zamanda çalışma arkadaşlarınızla ilgili gündemler oluşabilir. Sağlığınıza bu hafta gerekli özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Venüs 5 Haziran’ a kadar finansal konularda size şans getirecek. Ortak maddi kaynaklarınız, borç, kredi, ödeme, vergi ve miras konularında işleriniz varsa işleriniz rahat ilerleyebilir. Yine sağlıkla ilgili bir gündeminiz varsa güzel haberler alabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için iletişimsel aksilikler oluşabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Güneş ve Uranüs kavuşumu aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda hızlı gelişme ve durumları ön plana çıkarabilir. Bu hafta ani kararlar almamanızı tavsiye ederim. Borsa ve yatırım konularında beklenmedik gündemler oluşabilir. Venüs 5 Haziran’ a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek; ilişkilerinizde daha uyumlu ve anlayışlı hareket etmeye başlayacaksınız. Bekar Oğlaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. İş birliklerinden yana şanslı olacaksınız; güzel destekler alabilir ve kazançlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için iletişimde esnek olmaya çalışın.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Güneş ve Uranüs kavuşumu ev ve ailevi konularda hızlı gelişme ve durumları ön plana çıkartıyor. Evde elektronik aletlerde sıkıntılar oluşabilir. Venüs 5 Haziran’ a kadar sağlık, günlük rutin ve iş alanınızda hareket edecek. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecek bu geçişle başarılı projelere imza atabilir, kazancınızı artırabilirsiniz. Bu süreçte iş arayan Kovalar iş bulabilir. Sağlık konularında rahatsızlıklarınız varsa Venüs şifa verecek, size iyi gelecek bir tedaviye başlayabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Güneş ve Uranüs kavuşumu iletişim ve yakın çevrenizle ilgili konularda hızlı gelişmeleri ön plana çıkarmaktadır. Hayatınıza dair farklı fikirleri harekete geçirmek için sabırsız olabilirsiniz. Bu hafta elektronik aletlerde arızalar oluşabilir, aynı zamanda trafikte dikkatli olun. Venüs 5 Haziran’ a kadar aşk evinizde olacak. Sürpriz bir aşka başlayabilir, ilişkisi olan Balıklar ise uyumu pekiştirebilir. Çocuğunuzla olan iletişiminizi de geliştirebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı artıracak bu geçişle kreatif işler yapabilir veya yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Hafta sonu Merkür durağan pozisyonda olacağı için kafa karışıklığı ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan