Jüpiter Boğa Burcu’ na geçiyor

Bolluk bereket ve fırsatların gezegeni Jüpiter 16 Mayıs akşamı Boğa burcuna geçiyor ve 1 yıl boyunca hareket edecek. Boğa, Başak ve Oğlak burçları en şanslı etkiyi sizler alacaksınız.

Jüpiter Boğa burcunda en son Nisan 2011- Haziran 2012 arasında bulunmuştu. Geriye dönüp o tarihlere baktığınızda önemli ipuçları yakalayabilirsiniz. Jüpiter burada güvende hissetme ihtiyacı, üretmek ve verimlikle ilgilidir. Maddi konular, emlak, toprak ve yatırımla ilgili girişimlerimizi sağlamlaştırabilir, birikimler yapabilir ve bu konularla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabiliriz. Uranüs’ ün de Boğa burcunda olması sebebiyle etkisini daha güçlü hissedeceğiz. Dijital para ve teknoloji konularında hız kazanacak. 11 Temmuz’ a kadar altın ve kripto paralarda iniş çıkışlar devam etse de bir yükseliş bekleyebiliriz. Aynı zamanda konforumuza, keyfimize, yeme içmemize, güzellik ve estetiğe daha düşkün olacağımıza işaret ediyor tabi bu durumda kilo almaya daha açık olacağız. Sanatsal konular, moda ve müzik alanlarında güzel gelişmelere tanıklık edeceğiz. Bankacılık, sigortacılık, tarım ve emlak sektörlerinde de hızlı gelişmeler bekleyebiliriz. Sağlık konusunda boğaz bölgesi, tiroid sorunları, hormonel rahatsızlıklar ve şeker sorunlarını artırabilir.

Jüpiter Boğa transitinin burçlara etkileri ise şu şekilde:

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Jüpiter Boğa burcu geçişi para alanınızda gerçekleşecek. Kazanç ve gelirlerinizi artırmak için güzel gelişmeler yaşayabilir, fırsatlar elde edebilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Kendi değer ve potansiyellerinizi daha fazla göstermek isteyebilir ve bunları geliştirebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Jüpiter’ in burcunuza geçmesiyle hayatınızın tüm alanlarında güzel şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde sağlam kalıcı adımlar atabilir aynı zamanda kariyerinizde ve para konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Jüpiter Boğa burcu geçişini ruhsal ve manevi alanınızda deneyimleyeceksiniz. Bilinçaltı korku ve endişelerinizi şifalandırabilir aynı zamanda din, astroloji ve spiritüel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte bilinçaltı çalışmaları ve terapi konuları size çok fayda sağlayacak. Sezgileriniz ve rüya kanallarınız aktif çalışacak.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Jüpiter Boğa burcu geçişi gelecek planlarınızla ilgili size güzel fırsatlar sunacak. Sosyal ve arkadaş çevreniz genişleyebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Dernek, davet ve organizasyonlara daha çok katılabilir olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Jüpiter Boğa burcu geçişiyle kariyerinizde yükselmeye başlayabilirsiniz. Toplum önündeki statünüz güçlenmeye başlayabilir ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Jüpiter Boğa burcu geçişi size ticaret, hukuk, eğitim, medya konularında size güzel fırsatlar sunabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve seyahatleriniz artabilir, olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir veya yurtdışına taşınmak planınız varsa gerçekleştirebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Jüpiter Boğa burcu geçişi size ortak maddi konular, kredi, borç, ödeme, miras, vergi ve nafaka alanlarında güzel destek ve fırsatlar sunacak. Eşinizin veya iş birliklerinden yana kazancınız artabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konularda iyileştirici etkiler sunacak.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Jüpiter Boğa burcu geçişiyle ikili ilişkileriniz ve iş birliklerinizden yana şanslı bir sürece giriyorsunuz. Bekar Akreplerin kısmetleri artabilir, evli olanların ise ilişkilerinde güzel gelişmeler yaşanabilir. Yeni iş birlikleri ve sözleşmeler imzalayabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Jüpiter Boğa burcu geçişi iş hayatınızda size şans ve fırsatlar sunacak. Çalışma alanınızı değiştirebilir, yeni bir işe girebilir veya çalışma ortamızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık konularında iyileştirici etkiler devrede olacak yalnız ihmal ettiğiniz sağlık sorunları varsa kontrollerinizi yaptırın aynı zamanda kilo almaya açık olacaksınız, spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Jüpiter Boğa burcu geçişi aşk hayatınızı canlandırıyor. Hayattan daha fazla keyif almaya başlayabilir ve yaratıcılığınız artabilir. Yeni hobiler edinebilir ve daha üretken çalışabilirsiniz. Borsa ve yatırım konularında şanslı olacaksınız. Çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Jüpiter Boğa burcu geçişi ev ve aile hayatınızı bereketlendiriyor. Hem özel hem iş hayatınızda güzel fırsatlarla karşılaşabilir ve ailenizin desteğini alabilirsiniz. Ailenizle ilişkilerinizin güçleneceği bu süreçte evde vakit geçirmekten daha fazla keyif alabilirsiniz. Ev değişikliği, emlak ve toprak yatırımları yapabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Jüpiter Boğa burcu geçişiyle yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızdan güzel destekler alabilirsiniz. İletişim, ticaret, eğitim, sosyal medya konularında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, güzel girişimler yapabilir ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Seyahatleriniz artabilir.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan