22 – 28 Mayıs Haftası ve Burçlara Etkileri

Zorlu etkilerin vurgu yaptığı bir haftaya giriş yapıyoruz. Pazartesi günü Güneş ve Mars arasındaki olumlu etkileşimle işlerimizi hızlandırabilir ve girişimlerimizde başarılı sonuçlar elde edebiliriz. Salı günü itibariyle Mars-Jüpiter ve Plüton arasındaki T-kare açı kalıbı ve ay düğümleri ile açısı stresli zamanlara işaret ediyor.

Hem ilişkiler hem de para konularında zorlanma ve gerginlikler yaşayabiliriz. Finans, ticaret, hukuk alanlarında tartışma ve anlaşmazlıklar artabilir, krizler yaşanabilir. Borsada iniş çıkış, hisselerde kayıplar oluşabilir bu sebeple yatırım konularında çok temkinli davranmanızı öneriyorum, riskli hareketlere girmeyin! Dünya genelinde siyasi krizler, askeri hareketlenmeler, kaza, yangın ve patlamalar ile doğal afetler gündeme gelebilir.

Cuma günü Venüs ve Uranüs arasındaki iyicil açı etkisiyle ilişki ve maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz.

Hafta sonu ise Güneş ve Satürn arasında sert bir etkileşim oluşuyor; baskı altında ve engellenmiş hissettirebilir. Sağlığımıza özen göstermeli ve bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Otorite ve yönetici kişilerin zorlandığı durumlar ve sağlık sorunları gündeme gelebilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Yeniay enerjisiyle girişimlerinize hareketlilik katabilirsiniz sevgili Koçlar. Etkili olacak Mars-Jüpiter kare açısı maddi konularda isteklerinizin karşılanmamasına yol açabilir, yatırımlarınıza dikkat edin, ödeme ve harcamalarınız artabilir. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki iyicil açı ev ve ailevi konularda güzel gelişmelere açıklık veriyor. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; isteksiz ve sorumluluklarınız sizi baskı altında hissettirebilir. Aynı zamanda yakın çevre ve sağlık konularına dikkat çekiyor.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Yeniay enerjisiyle yeni kararlar ve adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Oluşacak Mars-Jüpiter kare açısı sebebiyle aile hayatınızda gerginliklere dikkat edin aynı zamanda maddi konularda harcamalar oluşabilir. İkili ilişkilerde anlaşmazlık ve tartışmalara açık bir hafta olabileceğinden sakin davranmaya özen gösterin. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki iyicil açı yakın çevre ve iletişim konularında güzel gelişmelere açıklık veriyor. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; parasal konularda temkinli olmanız gerekiyor, bu alanda kararsız ve engellenmiş hissedebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Bu hafta planlarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilir ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle iletişim sıkıntıları oluşabilir, bu durumlara temkinli ve sakin yaklaşın. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki iyicil açı sebebiyle aşk ve para konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; kariyer ve aile hayatınızdaki sorumluluklar sizi baskı altında ve olumsuz hissedebilirsiniz ama yaşam enerjinizi düşürmemeye çalışın. Bu hafta bağışıklık sisteminizi güçlendirmeyi ihmal etmeyin.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Gelecek planlarınızla ilgili harekete geçmek isteyeceğiniz bu hafta yeni kararlar alabilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle ödeme ve harcamalarınız artabilir, maddi konularda dengeli ilerlemeye çalışın. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki iyicil açı sebebiyle arkadaş ve sosyal çevrenizle güzel gelişmeler yaşayabilir, aşk hayatınız canlanabilir veya yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; endişeli ve karamsar hissedebilirsiniz, modunuzu düşürmeyin ve akışta kalmaya çalışın.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Mars’ ın burcunuza geçmesiyle yaşam enerjiniz artmaya ve kendinizi daha fazla göstermeye başlıyorsunuz. Hafta geneli sakinliğinizi korumaya özen gösterin, kafanız karışık hissedebilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle iş konuları ve yöneticilerinizle gerginliklere ve tartışmalara dikkat edin. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki etkileşimle çevrenizden güzel destekler alabilir ve kariyer konularında güzel haberler alabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; maddi konularda bazı endişelerinizi ortaya çıkarabilir, planlarınızda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Yeniay enerjisiyle gelecek planları ve kariyer hayatınızda istediğiniz girişimleri yapmaya başlayabilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle ticaret, hukuk, eğitim, dijital işler, seyahat konularında aksilikler yaşayabilirsiniz ama durumları büyütmemeye özen gösterin. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki iyicil açı aşk hayatınızda güzel gelişmelere açıklık veriyor aynı zamanda arkadaşlarınızla güzel planlar yapabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; sorumluluklar modunuzu düşürebilir veya ilişkilerinizde anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Haftaya hızlı gelişmelerle başlıyorsunuz. Mars’ ın Aslan burcuna geçmesiyle gelecek planlarınızla ilgili hızlanabilir, arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Bu hafta Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle parasal konularda aşırı harcamalara dikkat edin ve gelir-gider dengesini oturtmaya çalışın. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki iyicil açı ilişkilerinizde keyifli hissettirebilir. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; endişeli hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınız veya ailevi konularla ilgili sorumluluklar üstünüzde baskı yaratabilir, enerjinizi düşürmeyin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Yeniay enerjisi ilişkilerinize hareketlilik geliyor. Mars’ ın da Aslan burcuna geçişiyle iş ve para konularını gözden geçirebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle ilişkilerinizde gerginlik ve tartışmalar oluşabilir, sakin kalıp olayları büyütmemeye çalışın. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki etkileşim ani haberler getirebilir veya rutinin dışına çıkmak isteyebilir, planlar yapabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Mars’ ın Aslan burcuna geçmesiyle yaşam enerjiniz yükseliyor ve iş hayatınızla ilgili hareketleniyorsunuz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle çevrenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlık ve gerginlikler yaşayabilirsiniz, olayları büyütmemeye özen gösterin. Gelecek planları ve maddi konularla ilgili fikir karmaşası ve gelgitler yaşayabilirsiniz. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki etkileşimle beklediğiniz bir para gelebilir veya destek alabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; ilişkilerinizdeki sorumluluklar sebebiyle kendinizi baskı altında veya kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Mars’ ın Aslan burcuna geçişiyle ortak maddi kaynaklar ve finansal konularla ilgili harekete geçebilir ve kendinizi göstermeye başlayabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilişkilerinize daha fazla önem verebilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle yatırım konularına ve harcamalara dikkat edin. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki etkileşimle özgürleşme isteğiniz yüksek olacak, rutinin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; iletişim, yakın çevre, seyahat konularında bazı engel ve aksilikler oluşabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Yeniay enerjisiyle ev ve ailevi konularda alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle özel hayatınızda anlaşmazlık ve gerginlik yaşayabilirsiniz, bir konuda karar vermek durumunda hissedebilirsiniz. Sakin davranmaya özen gösterin. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki etkileşim sizi keyifli hissettirebilir, rutinin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; parasal konularda endişeli hissedebilirsiniz, bu süreçte parayla ilgili konularda temkinli ilerlemeli ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Yeniay enerjisiyle harekete geçmek istediğiniz konularda hızlanabilirsiniz. Mars-Jüpiter kare açısı etkisiyle çalışma hayatınız veya çalışma arkadaşlarınızla anlaşmazlık ve gerginliklere dikkat edin, bazı aksilikler çıkabilir. Cuma günü oluşacak Venüs-Uranüs arasındaki etkileşimle yakın çevre ve özel hayatınızda sizi sevindirecek gelişmeler yaşayabilir, bekar Balıklar yeni birisiyle tanışabilir. Hafta sonu Güneş ve Satürn arasında dik bir açı oluşuyor; kariyer veya ailevi konularda sorumluluklar sizi baskı altında hissettirebilir. Bu hafta bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan