17 – 23 TEMMUZ HAFTASI VE YENGEÇ YENİAYI BURÇLARA ETKİLERİ

Saat 21:32’ de Yengeç burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Aynı gün kadersel ay düğümleri yer değiştirip önümüzdeki 18 ay boyunca Koç-Terazi aksında hareket etmeye başlıyor ve 18 yıl önce yaşanan döngünün kilidini de açıyor.

Plüton etkileşimli bu Yengeç Yeniayı hayatlarımıza yeni başlangıç ve ruhumuzun tekamül yolunda ilerlemesi gereken yol için önemli bir rehberlik görevi üstlenmektedir. Geçmiş, aile, kök, atalarımız ve bize hizmet etmeyen duygularımıza neden tutunmayı seçtiğimizi derinlemesine inceleyebilir ve kabuğumuzu kırmaya başlayabiliriz.

Hem yeniay hem de Venüs’ ün geri hareketine başlamasıyla yüzeye çıkacak duygularımızı ve kalbimizi şifalandırabilir ve gerekli değişiklikleri yapacak cesareti de kendimizde bulabiliriz.

Yengeç enerjisi içimizdeki çocuğu beslemekle de ilgili bu sebeple yetişkin olsakta içindeki çocukla bağ kurup onun neye ihtiyacı olduğunu sor. Aynı zamanda aile ve sevdiklerinin ihtiyaçlarına da odaklanıp onlara destek vermenin mutluluğunu da çoğalt.

Kendine şunu sor: Gelecek için nasıl bir alan yaratmak istiyorsun ve seni ne mutlu edecek?

                                            ‘’Gerçek evini bulmaya hazır mısın? ‘’

17-23 Temmuz Haftası ve Yengeç Yeniayı Burçlara Etkilerine gelince;

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yengeç yeniayı ve aynı gün ay düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçmesiyle yeni başlangıç ve sayfalar açmaya başlayacaksınız. Yeniay önümüzdeki 10 gün süresince yaşam alanlarınızı, eviniz ve ailevi konularda yapacağınız girişimlerinizi desteklerken geçmişi daha fazla anımsayabilirsiniz. Sizi zorlayan duygusal konulara artık bir nokta koyabilir ve endişelerinizden arınmaya başlayabilirsiniz. Bu süreci evle ilgili değişim, taşınma, kira ve alım-satım konuları için değerlendirebilirsiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesi enerjinizi ve yaratıcılığınızı artıracak. Özel hayatınız ve çocuğunuzla ilişkilerinizi güçlendirebilir, gelecek ve tatil planları yapabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Yengeç yeniayı ile yakın çevreniz ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Önümüzdeki 10 gün süresince size rahatsızlık veren arkadaşlıkları sonlandırabilir ve güvendiğiniz kişilerle yola devam etmek isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik endişelerinizi artık bir kenara bırakıp planlarınızı gerçekleştirmek için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Zaman zaman duygu ve mantık arasında kalabilirsiniz. Ticaret, sosyal medya ve eğitimle ilgili işleriniz varsa bu süreci değerlendirebilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle ev ve ailevi konulara odağınızı daha fazla çevirebilir, geçmiş sorunları çözebilir ve denge sağlayabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hemen pazartesi akşamı Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile potansiyellerinizi daha fazla göstermeye başlayarak para kazanma fikirlerinizi hayata geçirmeye başlayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz yeni alanlar oluşturmak ve bütçenize yeniden çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Size zarar veren alışkanlıkları bırakarak ve duygusal hareket etmek yerine mantığınızı ön plana alarak başarı vaat eden adımlar atabilirsiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle kendi fikirlerinizi ve yeteneklerinizi daha fazla göstermeye başlayabilir, yakın çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz özellikle ticaret, sosyal medya, satış, eğitim konularında değerlendirebilirsiniz. Seyahatleriniz sıklaşabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Pazartesi günü hem ay düğümleri yer değiştiriyor hem de burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. Hayatınızda önemli bir sürece giriyorsunuz. Yeniay ile bu zamana kadar tereddüt ettiğiniz konularda yeni adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Artık geçmişi tamamıyla kapamalısınız böylece hem özel hem iş alanında girişimlerde bulunabilir ve desteklerle karşılaşabilirsiniz. Dış görüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle gelirlerinizi artırmak için yeni projeler geliştirebilir ve potansiyellerinizi daha fazla gösterebilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hemen pazartesi akşamı Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniayla biraz içinize dönmek isteyebilir ve olup biteni değerlendirebilirsiniz. Geçmiş travma ve sorunlarınızla yüzleşebilir ve şifalandırabilirsiniz. Bu süreçte hem ruhsal ve fiziksel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü Güneş’ in burcunuza geçmesiyle enerjiniz ve motivasyonunuz yükselmeye başlayacak. Şimdiden tüm Aslan burçlarının doğum günlerini kutlarım! Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmeye başlayacaksınız. Hem ilişki hem kariyerinizle ilgili geçmişten ders çıkartıp tüm olumsuzluklara rağmen yeni sayfalar açabilirsiniz. Hayatınızda gerçekleştirmek istediklerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yengeç yeniayı ile kariyer ve gelecek planlarınızla ilgili harekete geçebilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Geçmişin üzerinden tamamen bir sünger çekip ne istediğinize odaklanabilirsiniz. İş değişimi veya çalışmayan Başaklar için yeni bir iş gündeme gelebilir.  Duygusal olarak bağınız bulunan eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya etkinlik ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle gizli saklı konuları öğrenebilir ve ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu süreç ruhsal yüklerinizden arınıp enerjinizi şarj etmek, çalışma düzeni sağlamak ve sağlığınızla da ilgilenmek için uygun zamanlardır.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yengeç yeniayı ve aynı gün ay düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçmesiyle yeni başlangıç ve sayfalar açmaya başlayacaksınız. Yeniay ile kariyer hayatınızda yeni bir iş veya terfi gündeme gelebilir, patron veya ailenizden destek görebilirsiniz. Bu süreçte aile ve kariyer hayatınızda denge kurmaya çalışabilirsiniz. Aile içinde taşınma, doğum ve evlilik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle yeni insanlarla tanışabilir ve sosyalleşebilirsiniz. Enerji ve motivasyonunuzla ekip çalışmalarında başarılı işlere imza atabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak ve yeni projelerle ilgilenmek için becerilerinizi daha fazla gösterebilir ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Hemen pazartesi akşamı Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniayla inandıklarınıza hayatınızda daha fazla yer vermek için isteklerinize odaklanabilir ve yeni sayfalar açabilirsiniz. Ticaret, hukuk, sosyal medya, eğitim konularında girişimlerde bulunabilir ve hak edişler alabilirsiniz. Para, miras, nafaka, ödemelerle ilgili beklemede olduğunuz bir konu sonuca bağlanabilir. Geçmişin izlerini sildiğinizde daha güçlendiğinizi fark edecek ve hayata daha olumlu bakabileceksiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle kariyer hayatınızda kendinizi daha fazla göstermeye başlayacaksınız. Hedeflerinizin peşinden gitmek, iş başvuruları yapmak için değerlendirebilir, terfi veya görev değişikliği gündeme gelebilir.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yengeç yeniayı ile para ve finans konularıyla ilgilenebilir ve yeni girişimler yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa temin edebilir, ortak maddi kaynaklarınız, kredi, borç, miras, nafaka konularında yeni bir düzen oluşturabilirsiniz. Ruhsal sağlığınızla yakından ilgilenebilir, korkularınızı dönüştürebilirsiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, sosyal medya konuları gündeminizde yer alabilir. Yurt içi veya yurtdışı seyahatlere çıkabilir veya yeni bir eğitime katılmak gibi başlıklar hayatınızda oluşabilir. Yeni konular öğrenmek ve araştırmak isteyebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yengeç yeniayı ilişki ve iş birliklerini ön plana çıkartıyor. Geçmiş ilişkilerinizi sorgulayabilir ve kararlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkinizde evlilik yoluna girebilirsiniz. Yeni başlayacağınız iş birliklerinden fayda ve kazanç sağlayabilirsiniz. Bazı Oğlaklar için taşınma ve yer değişikliği gündeme gelebilir. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesiyle para ve finans konularına daha fazla odaklanıyorsunuz. Ortak maddi konular, kredi, miras, borç ve yatırım konularıyla ilgilenebilir ve gelirlerinizi artırmak için çalışabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Hemen pazartesi akşamı Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay çalışma hayatınız, günlük rutin ve sağlık konularına vurgu yapıyor.  İş hayatınızda eski bir konu gündeme gelebilir veya eski çalışma arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Çalışma ortamınızda istediğiniz yenilikleri yapmak için harekete geçebilir, düzen oluşturabilirsiniz. Sağlığınızla yakından ilgilenebilir, spora ve diyete başlayabilirsiniz. Ailede bir sağlık sorunuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesi ilişki ve iş birliklerinizi hareketlendirecek. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni anlaşma ve iş birlikleri yapabilirsiniz. Danışmanlık ve satış işlerinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yengeç yeniayı ile hayallerinizi tekrar canlandırabilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Özel hayatınızdaki kişiyle keyifli vakit geçirebilir, bekar Balıkların ise aşk hayatı canlanmaya başlayabilir; geçmişten kişiler kapınızı çalabilir. Yarım kalan bir konuyu sonuca bağlayabilirsiniz. Aile ve çocuğunuzla vakit geçirmek ve bunlarla ilgili gündeme oluşabilir. Para konularında şanslı olacaksınız ama harcamalarınızda kontrollü gitmeye çalışın. Güneş’ in pazar günü Aslan burcuna geçmesi iş yoğunluğunuzu ve günlük temponuzu artırabilir. Sağlık konularıyla ilgilenmek, yarım kalan tedavileri tamamlamak veya spora başlamak için uygun bir süreç olacak.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan