16 AĞUSTOS ASLAN YENİAYI VE BURÇLARA ETKİLERİ

Saat 12:38’ de Aslan burcunda Uranüs ve Lilith etkili bir Yeniay gerçekleşecek. Hazlı hazırda devam eden Venüs retrosu son süreçte kendi özdeğerimizi, ilişki yaşama şeklimizi, ilişkide isteklerimizi ve maddi konularla ilgili koşullarımızı mercek altına almamızı yol açtı. Başkalarıyla ilişkiler şu dönem hiç olmadığı kadar zor olabilir; egomuz hep kendimizi haklı çıkarsa da şimdi bir durup aynı döngüleri niye yaşandığının farkına varma zamanı. Burada Lilith iş başında; gölge yönlerimizle yüzleştiriyor. Hep karşı taraf mı manipüle ediyor, buna yol açan hangi davranış kalıplarımız olabilir? Fazla ego ve kibir sonucu en büyük zararı kendimize verdiğimizi fark edebiliriz. Diğer bir unsur da bizi biz yapan özelliklerimizi artık kabullenip bunu bastırmamamız gerektiği mesajını veriyor. Kendimizi gerçekten seviyor muyuz? Burada gerçekten kendini olduğu gibi kabul eden bir sevgiden bahsediyorum yoksa dışarıya yansıttıklarımız çoğu zaman bir maskeden ibarettir. Öz’ ünüzle bağlantıya geçin gerçek saf sevgi budur!

Uyum sağlamak veya kabul görmek için aslında kendi özgünlüğümü ortaya koyamadığımızı fark etmeliyiz çünkü bunlar bizi diğerlerinden ayıran unsurlardır.

Yeniay enerjisiyle şu ana kadar değerlendirdiklerimiz, istek ve arzularımızla ilgili yeni bir basamağa geçişe hazır hissedebiliriz. Uranüs burada çok yüksek bir oktavda bizi sınırlayan ve kontrol altında tuttuğumuz konulardan özgürleşmemiz için bizi harekete geçiriyor.

Aslan enerjisi cesurdur ve bu cesaretin yanında kalbimizden geçenleri artık hayata geçirebilmek için zorunlu bir dönüşüme tabi tutuluyoruz. Adeta kalbimizin zincirlerini çözmemiz için eski köprüleri yıkma vakti geldiğine işaret ediyor.

Yeniay yeni başlangıçları simgeler ve hayatımızda her ne oluyorsa aslında kendimizin buna yol açtığının derin idrakina ve farkındalığına sahip olmalıyız. Tüm bunlar artık kalbimizle bağlantı kurmayı ve gücümüzü en yaratıcı şekilde ortaya koymaya hizmet etmektedir.

Yeniay enerjisini değerlendirip bir düşünün; hayatınızın hangi alanlarında tıkanmış hissediyorsunuz: Fark etmeden sahip olduğunuz sabit bakış açılarınız, bastırdığınız korkularınız, hep karşı taraftan beklediğiniz onaylanma arzusuyla görmezden geldikleriniz nelerdir? Kendine sor; görülme arzun seni yanlış davranış ve ilişkilere mi itiyor? Beni mutlu eden şeyler nelerdi?

Mars ve Uranüs arasındaki üçgen açı orijinal ve farklı fikirlerimizi hayata geçirmemiz için bizi destekleyecek. Özgün olanı ortaya koymaktan çekinmeyin ve yolunuzdan hiçbir şeyin sizi alıkoymasına izin vermeyin. Bu enerji bizi zaman zaman sabırsız ve aceleci yapabilir, sakinliğinizi koruyun ve uzun vadeli hedeflerin yapın. Gökyüzünde oluşan büyük toprak üçgeni şu an yapılanma ve güvenirlik alanı oluşturmak için muhteşem bir destek veriyor.

Yeniayın hepimize güzellikler getirmesini diliyorum.

Burçlara etkileri ise şu şekilde olacak:

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Aslan Yeniayı motivasyonunuzu artırırken hayatınıza hem maddi konular hem de ilişkilerle ilgili yeni fırsatlar ve sürprizler getirebilir. Yeni tanışmalar, ilişkilerinizde ilerleme ve çocuklarınızın hayatlarında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha fazla ortaya çıkarın, içsel gücünüze güvenin ve yapmak istediğiniz yeni başlangıçlar için harekete geçin. Ama Venüs retrosu devam ettiği için emin olmadığınız konularda daha titiz davranın, üzerinde düşünün ve riskli hamlelerden kaçının. Yeni iş fırsatları, proje ve yatırımlardan yana şanslı olacaksınız. Arkadaş ve sosyal çevrenizden bazı kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Aslan Yeniayı hayatınızla ilgili önemli ve köklü değişimleri harekete geçirecek sevgili Boğalar. İş, ev, yer değişiklikleri ile ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilir ve uzun süredir üzerinde çalıştığınız konularla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Ailenizle fikir ayrılığına düştüğünüz konularda nihayet orta yolu bulabilirsiniz. Kazançlarınızın artacağı yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yeni heyecan ve motivasyonla bugüne kadar cesaret edemediğimiz başlangıçlara karar verebilirsiniz. Motivasyonunuzu yükseltin, Venüs retrosu devam ettiği için kararlarınızı mantık süzgecinden geçirin ve iyi bir değerlendirme yapın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Aslan Yeniayı etkisiyle ticaret, satış, pazarlama, sosyal medya veya istediğinizle bir projeyle ilgili yeni fırsatlar ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak bu fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Yakın çevrenizden alacağınız destekler sizi mutlu ederken, yine çevrenizde veya kardeş, kuzenlerin hayatlarındaki gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Yeni bir eğitim veya seyahat karşınıza çıkabilir. Kendinize güveniniz artacak, yetenek ve yaratıcılığınızı rahatça sergileyebileceksiniz.  Uzun zamandır ertelediğiniz veya kendinizi hazır hissetmediğiniz girişimlerinizde harekete geçin. İlişkilerinizde var olan sorunların çözümü veya yeni tanışmalar gündeme gelebilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Aslan yeniayı kariyer ve hedeflerinizle ilgili gelişmelere işaret ediyor. Ertelediğiniz veya beklettiğiniz projelerle ilgili harekete geçebilirsiniz.  Kendinize güvenin ve yeni başlangıçlar için daha fazla beklemeyin. Yeni teklif ve fırsatlar alabilirsiniz ama başkalarından bir şey beklemek yerine siz istekleriniz için neler yapabileceğinize odaklanın ve gerçekçi bir bakış açısı sergileyin. Gelirlerinizi artırmak için yeni kazanç yolları araştırabilirsiniz. Venüs retrosu devam ettiği için bütçenizde kontrollü gidin, harcamalarınıza dikkat edin. Geçmişten bir borç gündeme gelebilir.  Sosyal çevreniz hareketlenebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Burcunuzda gerçekleşecek yeniay hayatınızda yeni sayfalar açmanız için sizi destekliyor sevgili Aslanlar. Son süreçte hayatınızı ve ilişkilerinizi sorguluyor olabilirsiniz, geçmişte kalan iş veya aşkla ilgili nihayet bir tamamlanma sürecine girebilir ve bu yeniayla beraber yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyer ve kazançlarınızla ilgili güzel fırsat ve gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi daha cesurca gösterebilir, istediğiniz değişimleri hayatınızda gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde inatçılık ve sabit fikirlilikten uzak durmanızı tavsiye ederim böylece ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Venüs retrosu devam ettiği için harcamalarınıza dikkat edin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Aslan yeniayı sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor sevgili Başaklar. Hem ruhsal hem fiziksel olarak kendinizi şifalandırabilir ve yenilenebilirsiniz. İyi niyetinizi suistimal etmiş insanlar, arkanızdan çevrilen işler ve yapılan düşmanlıklar önünüze gelebilir ve size zarar veren insan ve durumları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Kendinizi hiç olmadığı kadar güçlü hissedeceğiniz bu yeniay sürecinde kendinizi rahatça ifade edin, içinizde bir şey kalmasın. Ertelediğiniz sağlık kontrolleri ve tedavilerine bu süreçte başlayın. Ticaret, hukuk, satış, pazarlama, seyahat ve yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili sürpriz gelişmeler oluşabilir. Yaratıcılığınızı yüksek, bunu dışarıya yansıtmaktan çekinmeyin.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Aslan yeniayı gelecek planlarınız ve projelerinizle ilgili cesur adımlar atmanızı teşvik ederken karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Sosyal hayatınız canlanabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çevrenizden alacağınız destekler sizi motive edecek. İş hayatınızda memnun olmadığınız bir işten ayrılabilir veya yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bu durum kazançlarınızı artıracak yeni gelişmelerin de önünü açabilir. Geçmiş aşk veya arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs retrosuna devam ettiği için riskli yatırımlardan uzak durun ve harcamalarınızı dengelemeye çalışın. Ani kararlar yerine karar alırken mantık çerçevesinde ilerlemeye gayret gösterin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Aslan yeniayı sırasında burcunuz yükseliyor bu sebeple hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar alabilir ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızda yeteneklerinizi daha fazla sergileyebilir, iş değişimleri gerçekleşebilir, sorumluluklarınız artabilir veya yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durum yeni gelir kapılarının önünü de açabilir. Emeklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bu süreç sizi motive edebilir, tutkuyla ve cesaretle harekete geçin. Devam eden sorunlu bir birlikteliğiniz varsa sonlandırabilirsiniz yine yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yaşayacağınız gelişmelerin hayrınıza olduğunu bilin.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Aslan Yeniayı ile hayata olan anlam ve inancınız yükselebilir ve kendinizden emin bir şekilde yeni kararlar alabilirsiniz. Ticaret, hukuk, yurtdışı, eğitim ve seyahat alanlarında işleriniz varsa gelişmeler yaşayabilir, güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanda yeni fikirler geliştirebilir ve uygulamaya başlayabilirsiniz. Potansiyel ve yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bu süreçte iş birliklerinden yana şanslı olacak ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Yazılı işler ve anlaşmalar için uygun bir süreçtesiniz. Yarım kalmış bir eğitimi tamamlayabilir veya bir seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Geçmişte kalan bir kişiden haberler alabilir veya yeni bir tanışma gündeme gelebilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Aslan Yeniayı finansal konularda güzel gelişmelere işaret ediyor sevgili Oğlaklar. Geçmişten gelen bir hak edişi alabilirsiniz. Ortak maddi kaynaklar, tazminat, miras, vergi, nafaka, kredi konularında güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. Yalnız Venüs retrosu devam ettiği için para konularında dikkatli olmaya devam edin, borç almak ve vermek için uygun bir süreç değil. Son zamanlar sizi yormuş olabilir, yeniay enerjisi sizi tekrar canlandırabilir. Yeni iş ve para fırsatları için daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Yeteneklerinizi daha fazla sergilemeye başlayabilir hem iş hem de aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuk haberi bekleyen Oğlaklar güzel haberi alabilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Aslan yeniayı ilişki ve iş birliklerinden yana güzel gelişmeler getirebilir sevgili Kovalar. Bu alanda sorunlarınızı masaya yatırabilir, çözümler üretebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Venüs retrosu devam ettiği için tıkanmış ilişki, evlilik ve ortaklık konusunda ise ayrılık kararı alabilirsiniz. Kendinize ve yeteneklerinize daha fazla güvenecek ve istekleriniz için motive bir şekilde harekete geçebileceksiniz. Beklediğiniz bir para gelebilir veya kazançlarınızı artıracak yeni teklifler karşınıza çıkabilir, değerlendirmeye çalışın. Hem kendi çabanızla hem alacağınız desteklerle bu yeniay sürecini verimli kullanmanızı tavsiye ederim. Aile üyelerinizin sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Aslan yeniayı kariyer ve toplumdaki statünüzle ilgili değişim ve gelişmeleri ön plana çıkartıyor. Mevcut işinizden ayrılabilir, terfi olabilir, yeni bir işe başlayabilir veya beklettiğimiz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Aynı doğrultuda kazançlarınız da artmaya başlayabilir. Yeteneklerinizi daha fazla sergilemeye başlayabileceğiniz bu süreç yeni kararlar almak ve yeni başlangıçlar için sizi destekliyor sevgili Balıklar. Kendinize güvenin ve yola çıkın. Sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, kontroller yaptırabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Spor, diyete başlamak ve yeni beslenme programına başlamak için değerlendirebilirsiniz.

Paylaş

Beni Takip Edin

Instagram'da Astroloji

Güncel astroloji yazı ve videoları, haftalık analizler ve astroloji üzerine çok daha fazlası Instagram hesabımda.

İletişim Formu

Size yolunuzda eşlik edebilmem için iletişim formu doldurarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

(*) Doldurulması Zorunlu Alan